40 Tonluk Akaryakıt Tankeri Kullanılamaz Hale Getirildi - Son Dakika
Güncel

40 Tonluk Akaryakıt Tankeri Kullanılamaz Hale Getirildi

Suriye'den Türkiye'ye akaryakıt taşıdığı tespit edilen bir adet 40 tonluk akaryakıt tankeri, kullanılamaz hale getirildi.

22.06.2014 12:07

Suriye'den Türkiye'ye akaryakıt taşıdığı tespit edilen bir adet 40 tonluk akaryakıt tankeri, kullanılamaz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Türkiye-Suriye hududunda, Kara Kuvvetleri 2'nci Hudut Alay Komutanlığı (Narlıca/Hatay) Hacıpaşa ve Ziyaret Hudut Karakol Komutanlıkları sorumluluk sahalarında, bölgede hudut devriye faaliyeti icra eden Mobil Yol Kontrol Unsuru (MYKU) tarafından, Asi Nehri üzerinde ve yakın civarında, akaryakıt kaçakçılığı ve yasa dışı geçiş maksadıyla kullanıldığı değerlendirilen, 2 bin metre plastik boru ve 11 adet sal tespit edildi.

Bulunan söz konusu boru ve sallar, Altınözü Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile tutanak tutularak olay yerinde kullanılamaz hale getirildi.

Ayrıca Türkiye-Suriye hududunda, Kara Kuvvetleri 2'nci Hudut Alay Komutanlığı, Hacıpaşa Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında, Suriye tarafında bulunan ve Suriye'den Türkiye'ye akaryakıt taşıdığı tespit edilen bir adet 40 tonluk akaryakıt tankeri, yapılan ikazlara rağmen faaliyetine devam etmesi üzerine, kullanılamaz hale getirildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 40 Tonluk Akaryakıt Tankeri Kullanılamaz Hale Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement