5 Yaşındaki Bulut Ömer Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

5 Yaşındaki Bulut Ömer Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı

5 Yaşındaki Bulut Ömer Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yalova’nın Armutlu ilçesinde alabora olan kayığın sulara gömülmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Bulut Ömer Engin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

09.08.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Armutlu ilçesinde alabora olan kayığın sulara gömülmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Bulut Ömer Engin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre, Yalova'nın Armutlu ilçesine tatile giden Deniz Özkan Engin (38), arkadaşı Mustafa Şen (35) ve çocuklarıyla birlikte Cuma günü Fıstıklı köyü yakınlarında kayıkla denize açıldı. Yaklaşık 50 metre açıldıktan sonra aşırı fırtınaya bağlı oluşan dalga nedeniyle kayık alabora oldu. Bir anda ters dönen kayıkta baba Deniz Özkan, 2 yaşındaki kızı Güneş Engin'i dalgaların seyrek olduğu yere atarak kurtarılmasını sağladı ancak dalgalara teslim olan baba 5 yaşındaki oğlu için bir şey yapamadı. Kayıkta bulunan 5 kişiden 4'ü çevreden tekneyle gelen vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarıldı. Sudan çıkarılıp ambulansla hastaneye götürülen 5 yaşındaki Bulut Ömer Engin'e yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

5 yaşındaki Bulut Ömer'in cenazesi memleketi Bilecik'in Bozüyük ilçesine getirilerek öğle namazına müteakip Yeşil Cami'de cenaze namazı kılındı. Cenazeye aile yakınları ve ilçe halkı akın etti. Bulut Ömer'in tabutu önünde bekleyen ailesini yakınları ayakta tutmaya çalıştı. Helalliği alınan minik Bulut Ömer'in cenaze namazı kılındıktan sonra gözyaşları içinde onlarca kişi küçük tabutu omuzlayarak cenaze aracına koydu. Daha sonra Bozüyük Şehir Mezarlığı'na götürülerek burada toprağa verildi.

Öte yandan, baba Deniz Özkan Engin'in kurtarma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 5 Yaşındaki Bulut Ömer Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement