% 50 İndirimli Maviye Yolculuk - Son Dakika
Güncel

% 50 İndirimli Maviye Yolculuk

% 50 İndirimli Maviye Yolculuk

Mavi suların, gizli koyların ve yemyeşil doğanın tadını çıkarmak için tekne turu en cazip tatil alternatifi.

18.06.2014 11:42  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris, Bodrum, Göcek ve Fethiye koylarında rüya gibi bir tatil yapmak isteyenlere Tatilbudur.com yüzde 50 indirim imkânıyla Mavi Yolculuk turlarını sunuyor.

Ege ve Güney Ege'de akvaryum gibi koylarda yüzmek, gökyüzünde yıldızları saymak istiyorsanız tekne turuna çıkmak için en doğru zaman. Her sabah farklı bir koyda etkileyici bir manzarada uyanmak eşsiz bir deneyim sunuyor. Marmaris, Bodrum, Göcek ve Fethiye'yi kapsayan turlar boyunca; Ölüdeniz, Gemiler Adası, Yassıca Adası, Kleopatra Koyu, Kumlubük, Hisarönü, Cennet Adası ziyaret edilecek doğa harikası yerler arasında.

Tatilbudur.com'un mavi turları ile hem dinlenip hem de denizi doyasıya yaşamanın yanı sıra bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini de keşfetmek mümkün. Orman içinde yürüyüşler, köy turları, antik kent keşifleri, çamur banyoları ile dolu dolu bir programla Ege ve Güney Ege'yi gezebilirsiniz. Seçtiğinizi rotaya göre; Çökertme Köyü'nde kahve içebilir, Sedir Adası'nda Helenistik ve Roma dönemlerine ait antik tiyatro, agora ve antik liman kalıntılarını inceleyebilir, Löngöz'de orman içinde yürüyüş yapabilirsiniz.

Tatilcilere Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Göcek çıkıçlı olmak üzere farklı rotalardaki mavi turları hesaplı ve kaliteli tatil anlayışıyla sunan Tatilbudur.com, kısa bir süreye özel düzenlediği indirim fırsatları ile tatilcileri Ege'nin mavisinde muhteşem bir yolculuğa davet ediyor. Tatil planınıza göre çeşitli tarihlerde katılabileceğiniz Mavi Yolculuk turları yüzde 50 indirimle 689 TL'den başlayan fiyatlarla.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel % 50 İndirimli Maviye Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement