92 Öğrenci Satranç Turnuvasında Ter Döktü - Son Dakika
Yerel

92 Öğrenci Satranç Turnuvasında Ter Döktü

92 Öğrenci Satranç Turnuvasında Ter Döktü

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yaz dönemi için açtığı satranç kurslarını başarıyla bitiren öğrenciler için satranç turnuvası düzenlendi.

14.10.2015 11:08

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün yaz dönemi için açtığı satranç kurslarını başarıyla bitiren öğrenciler için satranç turnuvası düzenlendi.

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, satranç kursunu başarı ile tamamlayan öğrenciler için Bayraklı Belediyesi 75. Yıl Kültür Merkezi'nde turnuva düzenledi. 92 kursiyer öğrencinin ter döktüğü turnuva, sabah saat 09: 00'da başladı. Gün boyunca İsviçre sistemiyle birbirleriyle karşılaşan öğrenciler, dört ayrı kategoride yarıştı. Minikler kategorisinde yarışan 39 yarışmacıdan Yaren Dumanlı ile Sena Bilmez üçüncülüğü paylaşırken, Nuray Şimşek ikinci, Arif Muhammed Civlez birinci oldu. Küçükler kategorisinde 15 öğrenci arasından ise Elif Naz Çamkıran üçüncü, Tuğçe Şen ikinci, Defne Ağzıkara birinciliği elde etti. Yıldızlarda ise 12 öğrenci yarıştı. Sefa Ağzıkara şampiyon olurken Ömer Faruk Civlez ikinci, Zeynep Bilmez üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren öğrenciler madalya ve kupalarını, Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği'nden görevli hakemler ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkililerinin elinden aldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, başarılı bir turnuva düzenlediklerini belirterek, "Çocuklarımız, gençlerimiz keyifli bir gün geçirdi. Birbirleri ile zevkli bir mücadele içine girdiler. Çocuklarımız sokaklarda değil bu tür etkinlerde yer almalı. Biz de belediye olarak onlara bu imkanı sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 92 Öğrenci Satranç Turnuvasında Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement