A Ve B Grubunda 13. Hafta Geride Kaldı - Son Dakika
Spor

A Ve B Grubunda 13. Hafta Geride Kaldı

A Ve B Grubunda 13. Hafta Geride Kaldı

Batman 1. Amatör Liginin A Grubundaki 13. hafta maçlarına sporseverler büyük ilgi gösterdi.

21.02.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman 1. Amatör Liginin A Grubundaki 13. hafta maçları oynandı.
A Grubunun ilk maçı olan Eğitimspor ile lider 1955 Belediyespor güvenlik olmadığı için hakem tarafından tatil edildi. A Grubunun 2. maçında Yeşiltepespor güçlü rakibi Gençlerbirliğisporu 1-0 yenmeyi başardı. Grubun 3. maçında küme düşme potasında bulunan Beşirispor lig sonuncusu Balpınar Belediyespor takımını 6-2 gibi farklı bir skor ile yendi. Gençlerle sahaya çıkan Tüpraşspor Yeni Kozluk Belediyespor'u 4-0 yenerek ilçeye eli boş gönderdi. A Grubunun son maçında ise Karşıyakaspor ile Bıçakçıköyüspor karşı karşıya geldi. Bıçakçı Köyüspor Karşıyakaspor'u 3-2 yenerek kümede kalmak için büyük bir avantaj yakaladı. A Grubunda Gençlerbirliğispr futbolcusu Mustafa ile Bıçakçı Köyüsüpor takımının sporcusu M.Şirin sakatlanarak özel araçlarla hastaneye kaldırıldılar.
B GRUBU
Batman 1. Amatör Liginin B Grubundaki 13. hafta maçları oynanan kritik maçlarla sonuçlandı. B Grubunun ilk maçını 19 Mayıs Gençlikspor sahaya çıkmayan Gercüşspor takımını hükmen 3-0 yendi. Grubun ikinci maçında Güneşspor güçlü rakibi Sağlıkspor'u ilk yarıda atığı gollerle 2-1 yenmeyi başardı. Beşiri ilçe stadında oynanan lider Teiaş Gençlikspor ile Üniversitespor maçı ise 1-1 berabere kaldı. B Grubunun son maçında Aydınkonak Gençlikspor zayıf rakibi Batmanspor engelini 6-3'lük skor ile geçmeyi başardı. B Grubunda Demirspor haftayı bay olarak geçirdi.
Türkiye ve Balkan şampiyonluklarından sonra Uluslararası İsveç OPEN Teakwondo Şampiyonasında 3. olan Batmanlı sporcu Ömer Faruk Çelik, Vali Yılmaz Arslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, Müdür Yardımcısı İrfan Erdoğan ve sporcunun antrenörü Şükrü Şakar katıldı. 7-8 Şubat tarihleri arasında yapılan ve 30 ülkenin katıldığı Uluslararası İsveç OPEN Teakwondo Şampiyonasında 3.'lük kazanan sporcu Ömer Faruk Çelik, Vali Arslan'a çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gerek Türkiye'de gerekse Batman'da böyle uluslararası başarıların sağlanmasının kendilerini fazlasıyla memnun ettiğini belirten Vali Arslan, bu güne kadar gerek takım olarak gerekse bireysel anlamda sporculara imkanlar ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını kaydetti. Ziyaretin sonunda Vali Arslan, genç sporcuya altın takarak başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor A Ve B Grubunda 13. Hafta Geride Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement