Aa Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne Atanan Çetin'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Aa Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne Atanan Çetin'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Anadolu Ajansı (AA) Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne atanan ve görevine başlayan Mürsel Çetin'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

15.05.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA) Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne atanan ve görevine başlayan Mürsel Çetin'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Yılmaz Karaca, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe, Basın İlan Kurumu Eskişehir Şube Müdürü Celal Güneş, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Timuçin Sun, Güvenlik Şube Müdürü Kadir Gökçe, Odunpazarı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsa Akgül, Orman Bölge Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Serdar Aksoy, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri ve Sonhaber Gazetesi Genel Yayın Müdürü Bülent Özyazıcı, Kanal 3 Eskişehir Bölge Müdürü Muharrem Esen, Objektif Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Demir, Özel Eskişehir Sakarya Hastanesi İdari Müdürü Fahri Emre Ütücü, AA Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetin'i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretçilere teşekkür eden Çetin, Anadolu Ajansı'nın yeni dönemde kendisine önemli hedefler koyduğunu, en önemli hedefinin de 100. yılına kadar dünyanın ilk 5 büyük haber ajansı arasına girmek olduğunu belirtti.

AA Eskişehir Bölge Müdürlüğü çalışanları olarak bu hedefin yakalanması doğrultusunda özverili çalışmalarının gayretini göstereceklerini ifade eden Çetin, konuklarıyla sohbet etti.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne Atanan Çetin'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement