Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Hatay'da demokrasi nöbeti için meydanları dolduran vatandaşlara dağıtıldı.

29.07.2016 23:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Hatay'da demokrasi nöbeti için meydanları dolduran vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlenen kitap, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde, Kırıkhan Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Milli Birlik ve Demokrasi Şöleni"ne katılan halka dağıtıldı.

Kitaptan alan ve çok beğenen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ülkenin 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimini ve FETÖ terör örgütünü şiddetle lanetlediğini kaydetti.

Türk tarihinin varlığından bu yana içeride ve dışarıda hesabı olanların, hainlerin ittifak yaptığı bir terör saldırısıyla karşı karşıya kalındığını belirten Yavuz, "Bunları ilk yansıtan, ileten, tarafsız, ilkeli yayıncılığıyla Anadolu Ajansı oldu. Ülkenin her noktasında bizim gördüğümüz, göremediğimiz her noktasında varlığını hissediyoruz. Bu kitapta da kapağa bakıldığında da ne demek istendiğini çok iyi anlıyoruz. Anadolu Ajansı'nın dünyanın her noktasında insanlara haber kaynağı oluyor. Anadolu Ajansı, Türkiye'nin güçlü kalemlerinden bir tanesi. Bu güzel eserin halkla buluşturulması da ayrı bir önem taşıyor." diye konuştu.

Kitabı çok beğendiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de 15 Temmuz'un Türkiye'nin yeniden doğuşu olduğunu söyledi.

Çok kötü günler geçirildiğini, bunun bir darbe değil ülkenin işgali olduğunu ifade eden Dingil, "Bu kadar kanı bozuk insanlara söyleyecek söz bulamıyorum. Allah böyle günleri bir daha bize göstermesin. Darbeyi darbeyle yenen bir millet dünya tarihinde yok. Allah bu millete zeval vermesin. Anadolu Ajansı bizim milli ajansımız. Çok da güzel bir kitap hazırlamış. Basın medya çok önemli. Bu kitapta emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe katılan ve kitaptan alan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise darbe girişimine tepki göstererek, kahraman Türk milletinin alanlara inerek geleceğine, iradesine sahip çıktığını kaydetti.

Hazırlanan kitabın çok önemli olduğunu ve Anadolu Ajansı'nın bir tarih yazdığını belirten Altan, bu kitabın, belgenin okullarda bulunması ve ders olarak okutulması gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement