Aa Oradaydı" Özel Baskısı, AB Bakanı Bozkır'a Takdim Edildi - Son Dakika
Güncel

Aa Oradaydı" Özel Baskısı, AB Bakanı Bozkır'a Takdim Edildi

AA tarafından yayımlanan arşiv niteliğindeki kitaplardan oluşan özel koleksiyon baskısı, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'a sunuldu Bakan Bozkır: "İlk bakışta gerçekten herkesin arşivinde bulunması gereken ve bir tarih dönemini hem resimlerle hem yazılarla kapsayan bir çalışma olduğunu görüyorum ve.

16.12.2014 14:11

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan, "Yarım Kalan Devrim: Mısır", "Abluka, Savaş, Direniş: Gazze" ve "Yetim Kalan Ülke: Suriye" kitaplarından oluşan "AA Oradaydı" özel koleksiyonu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'a takdim edildi.

AA muhabirinden kitaplar hakkında bilgi alan Bakan Bozkır, tarihi belge niteliğindeki çalışmalar için AA'yı tebrik etti. Bozkır, "İlk bakışta gerçekten herkesin arşivinde bulunması gereken ve bir tarih dönemini hem resimlerle hem yazılarla kapsayan bir çalışma olduğunu görüyorum ve tebrik ediyorum. Benim için çok değerli bir anı olacak" dedi.

Ülkelerin kısa siyasi tarihlerinin yanı sıra, önemli olayların detaylı bir şekilde işlendiği kitaplarda, 2011'den bu yana Ortadoğu'da yaşanan gelişmeler, olayları takip eden uzman habercilerin çalışmalarıyla kronolojik olarak anlatılıyor.

Sınırlı sayıda basılan özel koleksiyon, sadece devlet erkanı ile önemli kütüphane ve koleksiyonculara veriliyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa Oradaydı' Özel Baskısı, AB Bakanı Bozkır'a Takdim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement