''AA Oradaydı" Özel Baskısı, Bakan Kılıç'a Takdim Edildi - Son Dakika
Spor

''AA Oradaydı" Özel Baskısı, Bakan Kılıç'a Takdim Edildi

Anadolu Ajansı tarafından yayımlanan arşiv niteliğindeki kitaplardan oluşan özel koleksiyon baskısı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a sunuldu.

12.12.2014 10:22  Güncelleme: 16:31

Anadolu Ajansı (AA) tarafından yayımlanan arşiv niteliğindeki kitaplardan oluşan özel koleksiyon baskısı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a takdim edildi.

"Yarım Kalan Devrim: Mısır", "Abluka, Savaş, Direniş: Gazze" ve "Yetim Kalan Ülke: Suriye" kitaplarından oluşan "AA Oradaydı" özel koleksiyon baskısının "20" numaralı nüshaları, Kılıç'a sunuldu.

Kitapların oluşum aşamasıyla ilgili bilgi alan Kılıç, baskıları tek tek inceledi. Ortadoğu'nun yakın tarihine tanıklık eden fotoğrafları ilgiyle karşılayan Kılıç, koleksiyonun, o bölgede yaşanan önemli gelişmelerin arşivlenmesi bakımından güzel bir çalışma olduğunu dile getirdi.

Özel koleksiyon baskısındaki kitaplarda, 2011'den bu yana Ortadoğu'da yaşanan gelişmeler, savaş ortamlarında bulunan uzman habercilerin araştırmalarıyla kronolojik olarak anlatılıyor. Ülkelerin kısa siyasi tarihçeleri, meydana gelen olaylar ve haber niteliği taşıyan konuların detaylı bir şekilde işlendiği çalışmada, o ülkede görev yapmış ve olaylara şahitlik etmiş habercilerin kişisel izlenimleri ve tanıklıkları da yer alıyor.

Sınırlı sayıda yapılan özel baskılar, sadece devlet erkanı ile önemli kütüphane ve koleksiyonculara veriliyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor ''AA Oradaydı' Özel Baskısı, Bakan Kılıç'a Takdim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement