AB Bakanı Bozkır Brüksel'e Gidecek - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı Bozkır Brüksel'e Gidecek

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, 20-21 Mart'ta Belçika'nın başkenti Brüksel'de temaslarda bulunacak.

19.03.2015 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, 20- 21 Mart'ta Belçika'nın başkenti Brüksel'de temaslarda bulunacak.

AB Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakan Bozkır'ın Brüksel ziyareti çerçevesinde AB Komisyonu'nun İyileştirilmiş Düzenlemeler, Kurumlararası İlişkiler, Hukukun Üstünlüğü ve Temel Haklar Şartından sorumlu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans, Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu AB Komisyonu üyesi Johannes Hahn, Avro ve Sosyal Diyalogdan sorumlu AB Komisyonu üyesi Valdis Dombrovskis, Çevre, Denizcilik ve Balıkçılıktan sorumlu AB Komisyonu üyesi Karmenu Vella ve İklim Eylemi ve Enerjiden sorumlu AB Komisyonu üyesi Miguel Arias Cañete ile ayrı ayrı görüşmelerde bulunacağı bildirildi.

Açıklamada, Bakan Bozkır'ın AB Komisyonu ile temaslarında Türkiye'nin AB müzakere süreci ve Türkiye-AB ilişkileri hakkında görüş alışverişinde bulunulacağı ifade edildi.

Bakan Bozkır, ayrıca German Marshall Fund adlı düşünce kuruluşunun düzenlediği 2015 Brüksel Forumu'nun iki oturumuna konuşmacı olarak katılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Bakanı Bozkır Brüksel'e Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement