AB Bakanı Bozkır Strazburg'ta STK Temsilcileriyle Biraraya Geldi - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı Bozkır Strazburg'ta STK Temsilcileriyle Biraraya Geldi

AB Bakanı Bozkır Strazburg\'ta STK Temsilcileriyle Biraraya Geldi

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Strazburg'ta Türk sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

17.09.2014 01:13  Güncelleme: 07:58

Ab Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Strazburg'ta Türk sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Temasta bulunmak için Strazburg'a gelen AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlemantosu ve Türkiye-AB müzakere görüşmelerinin ardından akşam saatlerinde Başkonsolosluk Rezidansında düzenlenen toplantıda Türkiye'nin Avrupa Kuruluşları Nezdinde Daimi Temsilcilik çalışanları, Türk Delegasyon yetkilileri, konsolosluk çalışanları, STK temsilcileri ile bölgede çalışan Türk basın mensupları ile tanıştı. Toplantıya ev sahipliği yapan Başkonsolos Serdar Cengiz, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'a toplantıya katılan yaklaşık 40 kişiyi tanıttı. Bir saat süren tanışma toplantısında Avrupa Kuruluşlarında yapılan görüşmelerin yanı sıra Türkiye'de yaşanan trafik kazaları, trafik ve karayollarında denetim eksiklikleri, yaşanan iş kazaları, Avrupa'da yaşayan Türklerin yaşadığı sorunlar sohbet havasında konuşuldu. Yaptığı görüşmeler hakkında basına bilgi vermeyen AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Brüksel'de AB çalışmalarına devam edecek. - Strazburg

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AB Bakanı Bozkır Strazburg'ta STK Temsilcileriyle Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement