Abana Esnaf Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi - Son Dakika
Güncel

Abana Esnaf Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi

Abana Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 2015 yılı mali genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

31.03.2016 17:58

Abana Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 2015 yılı mali genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

İlçe merkezindeki bir kafede düzenlenen ve divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Birol Bozkurt'un yaptığı toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Bozkurt, toplantıda yaptığı konuşmada, kooperatifin 6. grupta yer aldığını, son 4 yıldır da yaşadığı sıkıntıdan dolayı bütün işlemlerini banka kontrolünde yaptığını söyledi.

Kooperatifin taahhütlerini yerine getirdiğine dikkati çeken Bozkurt, "Bununla ilgili esnaf daire başkanımızla görüştük, Abana'nın durumu hakkında görüşlerimizi aktardık. Kooperatifimizin 5. gruba gelme kriterlerini taşıdığını beyan ettik. Kendisi de konuyla yakından ilgileneceğini, gerekli talimatları vereceğini söyledi. İnşallah bugün itibarıyla Abana Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 5. gruba girmiş olacak. Bu konuda yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile personelimize şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Kooperatif Başkanı Cemal Güneysu da toplantının hayırlı olmasını temenni ederek, "Birlik başkanımıza maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Genel kurulumuzun da hayırlara vesile olmasını diliyoruz." dedi.

Toplantıda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliğince, Güneysu'ya Türkeli Halk Bankası Şube Müdürü Ayhan Başpınar tarafından teşekkür beratı takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abana Esnaf Kefalet Kooperatifi Mali Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement