Acımızı Artırırsanız Size Bir Küseriz! - Son Dakika
Dünya

Acımızı Artırırsanız Size Bir Küseriz!

Acımızı Artırırsanız Size Bir Küseriz!

MERKEL'in "Bizim darbeyi kınamamızın doğru ve önemli olduğuna inanıyorum.

29.08.2016 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERKEL'in "Bizim darbeyi kınamamızın doğru ve önemli olduğuna inanıyorum. Türkiye yönetimi de bunu haklı olarak bekliyor. Düşünün, biz burada Alman Federal Meclisi'nin alanındayız ve bizim kendi ordumuz meclisi bombalasa" şeklindeki sözlerine karşın; Artvin olayları, PKK, DHKP-C ve FETÖ'cülere Almanya tarafından destek verildiğini iddia eden Gökçek, şu twitleri attı:

SAF MI SANIYORSUNUZ

"Sayın Merkel, Artvin olaylarının arkasında sizinkilerin olduğu ortaya çıktı, çağrıda bulunuyor, Almanya'daki Türklerden Türkiye'deki olayları ülkenize taşımamaları gerektiğini söylüyorsunuz. Ama Almanya'da terörist PKK, DHKP-C ve FETO'culara her türlü propaganda imkanı verip, güçlendiriyor ve Türkiye'nin üstüne salıyorsunuz, kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz, hakkınız ama bizi de olayları görmeyecek kadar saf mı sanıyorsunuz? Ne zamandır size çağrıda bulunuyoruz."

SLOGAN BİLE YAPTIK

"Slogan bile yaptık. 'Dost kal Almanya.' Ama sevgi tek yönlü olmaz ki. Ama güven tek yönlü olmaz ki, samimi olun Merkel, Biz dostluğa hazırız. Bunun için, PKK'ya, DHKP-C hamilik yapmayacaksınız. Fetö'cüleri ülkenizde barındırmayacaksınız. Acımızı artırırsanız, küseriz. Küslüğümüz de size hiç yaramaz, demedi demeyin..."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Acımızı Artırırsanız Size Bir Küseriz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement