Trabzonsporlu Taraftar "Adalet ve Temiz Futbol" Sloganıyla Trabzon'dan Ankara'ya Yürüyor - Son Dakika
Güncel

Trabzonsporlu Taraftar "Adalet ve Temiz Futbol" Sloganıyla Trabzon'dan Ankara'ya Yürüyor

Trabzonsporlu Taraftar "Adalet ve Temiz Futbol" Sloganıyla Trabzon\'dan Ankara\'ya Yürüyor

Trabzon'dan yürüyerek yola çıkan, " Adalet ve Temiz Futbol " sloganı ile Ankara 'ya yürüyen 52 yaşındaki Muhammet Çelik, Çorum'un Osmancık ilçesine ulaştı.

28.03.2015 09:32  Güncelleme: 09:36

Trabzon'un Tonya İlçesi'nden yürüyerek yola çıkan, " Adalet ve Temiz Futbol " sloganı ile Ankara 'ya yürüyen Trabzonspor taraftarı 52 yaşındaki Muhammet Çelik, Çorum'un Osmancık ilçesine ulaştı.

Bordo-Mavili taraftar evli ve 2 çocuk babası emekli Muhammet Çelik, 2010- 2011 sezonundaki lig şampiyonluğu kupasının Trabzonspor'a verilmemesine tepki amacıyla "Adalet ve Temiz Futbol" sloganıyla Trabzon'dan başlattığı yürüyüşü İstanbul 'un istinye'deki futbol federasyonu önüne kadar 1100 kilometre yürümüştü.

Bu defa Trabzon'un Tonya ilçesinden 13 Mart'ta yürüyerek yola çıkan Çelik, 13 günde Çorum'un Osmancık ilçesi'ne ulaştı. Osmancık ilçe girişindeki Yeni Anadolu Dinlenme Tesislerinde misafir olarak kalacak ve dinlenecek olan Çelik ardından yürüyüşünü devam ettirecek.

Muhammet Çelik, 10 gün sonra Ankara'da Cumhurbaşkanlığı sarayı önünde olmayı planladığını belirterek,benim bu yürüyüşüm yasaldır. Gerekli yerlere dilekçe verdim, sağlık raporu ile birlikte ailemin rızasıda alınmıştır diyen Çelik. Güvenlik güçlerinin kendisini n güvenliğini sağlamak için 2-3 saatte bir arandığını kaydederek "Kupamız verildikten sonra inanıyorum ki eski günlere döneceğiz. Ankara'da geniş katılımlı taraftar topluluğuyla kupamızı isteyeceğiz" şeklinde konuştu.

HABER:Mustafa ULUSOY


Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Trabzonsporlu Taraftar 'Adalet ve Temiz Futbol' Sloganıyla Trabzon'dan Ankara'ya Yürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement