Adana Byz Algomed Spor İddialı - Son Dakika
Yerel

Adana Byz Algomed Spor İddialı

Adana Byz Algomed Spor İddialı

Türkiye Erkekler Deplasmanlı Voleybol 2.Lig A Grubu’nda mücadele edecek olan Adana Byz Algomed Spor’da sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor.

20.09.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erkekler Deplasmanlı Voleybol 2.Lig A Grubu'nda mücadele edecek olan Adana Byz Algomed Spor'da sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor.

Sezon öncesi çalışmalarını sürdüren, yaptığı hazırlık maçlarında Kayseri Melikgazi Belediye Spor' u 3-0, Antakya Büyükşehir Belediyespor' u 3-1 ve Payas Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Adana Byz Algomed Spor'da oyuncuların hırslı olması dikkat çekiyor.

Kadrosunda 2'si yabancı 14 oyuncu bulunan Adana Byz Algomed Spor'da kadronun geniş olması, oyuncular arasında rekabeti ve kaliteyi arttırdığı, oyuncuların mücadeleci ve hırslı olmalarının teknik heyetin kadro seçiminde işini zorlaştırdığı belirtildi.

Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, yaptığı açıklamada, geçen yıl büyük özveri ile mücadele ederek Play Off oynama başarısı gösterdiklerini belirterek, "Yeni sezona şampiyonluk parolası ile yola çıktık. Bu doğrultuda 2 yabancı ve 12 yerli oyuncu transferi gerçekleştirdik. Transfer ettiğimiz oyuncuların hepsi birbirinden kaliteli ve alternatifli oyuncular. Her mevkide yeterince bol alternatifimiz var. Bu kadro yapısı ile önce şampiyonluk ardından 1.Lig çok uzak değil. Biz görevimizi yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Artık bundan sonra sıra Adana'da. Adanamızda voleybol adına Güney Sanayi, Sasa ve Çukobirlik'ten sonra bir çığır açmak istiyoruz" dedi.

Seneye Arkas, Fenerbahçe, Halk Bankası ve Ziraat Bankası gibi marka takımları Adana'da taraftarlara izlettirmek istediklerini söyleyen Doğaner, şöyle devam etti:

"Spor kamuoyundan, belediyelerimizden ve Adanamızdan şampiyonluk ve 1.Lig yolunda Adana Byz Algomed Spor'a destek bekliyoruz. Bu hedef doğrultusunda bize destek veren Tatlıcı Köse ve Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan'a, BdyLine Spor Salonu ve Ferdi Memili'ye, Aytaç Spor Mağazasına, Ayhan Çetinkökü ve Özden Çetinkökü'ne, Lider Adana otobüs firmasına ve yönetim kurulu başkanı Erdal Çetin' e teşekkür ediyorum. Bu yıl noktayı koymak istiyoruz. Büyükşehir olan Adana'mıza süper lig yakışır. Başarmak için yola çıktık. Teknik heyet ve sporcu kardeşlerimizle çok çalışarak İnşallah başaracağız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Byz Algomed Spor İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement