Adana'da Ayaklarından Vurulan PKK'lı El Yapımı Bomba Atmak İstemiş - Son Dakika
Güncel

Adana'da Ayaklarından Vurulan PKK'lı El Yapımı Bomba Atmak İstemiş

Adana'da korsan gösteri sırasında ayaklarından vurularak yaralanan PKK'lı 21 yaşındaki E.A.'nin polise el yapımı bomba atmak istediği ileri sürüldü.

24.08.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da korsan gösteri sırasında ayaklarından vurularak yaralanan PKK'lı 21 yaşındaki E.A.'nin polise el yapımı bomba atmak istediği ileri sürüldü. Gösterilerde 5 kişinin ayaklarından vurulduğu iddiaları doğrulanmazken E.A. ile birlikte gözaltına alınan 15 kişinin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu, Mithatpaşa, Denizli ve Şakirpaşa mahallelerinde dün akşam PKK/KCK terör örgütü yandaşları, sözde özerklik ilan etmek için sokaklarda gösteri yaptı. Uyarılara rağmen polise el yapımı patlayıcı, molotofkokteyli ve pompalı av tüfeği ile saldıran PKK'lılara polis, TOMA ve zırhlı araçlarla müdahale etti. Şakirpaşa Mahallesi'ndeki gösteriler sırasında polise el yapımı bomba atmak isteyen E.A. ise açılan ateş sonucu ayaklarından vurularak etkisiz hale getirildi. E.A., götürüldüğü hastanede yapılan tedavisinin ardından sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Gösterilerde 5 kişinin yaralandığı iddiaları doğrulanmazken E.A. ile birlikte gözaltına alınan 15 şüphelinin sorgusunun devam ettiği bildirildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Ayaklarından Vurulan PKK'lı El Yapımı Bomba Atmak İstemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement