Adana'daki İzinsiz Gösteri - Son Dakika
Yerel

Adana'daki İzinsiz Gösteri

Adana'daki izinsiz gösteride TOMA'ya silahla ateş açtığı gerekçesiyle bacağından vurulan şüpheli adliyeye sevk edildi.

19.09.2015 10:14

Adana'daki izinsiz gösteride TOMA'ya silahla ateş açtığı gerekçesiyle bacağından vurulan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde, PKK/KCK yandaşı bir grubun 6 gün önce düzenlediği izinsiz gösteride Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'na (TOMA) silahla ateş açtığı iddiasıyla polis tarafından bacağından vurulan Z.B'nin hastanedeki tedavisi tamamlandı.

Şüpheli, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Koltuk değnekleriyle polis aracından inerken yürümekte güçlük çeken Z.B'ye babası Mehmet B. ve bir polis memuru yardım etti.

Z.B, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlının babası Mehmet B, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun çalıştığı mobilya atölyesinden çıkıp motosikletiyle evine dönerken bir grubun zorla önünü kestiğini, kendileriyle gelmemesi halinde öldürüp motosikletini de yakmakla tehdit ettiğini iddia etti.

Mehmet B, ailesinden hiç kimsenin bu gibi olayların içinde olmadığını belirterek, "Bu olaylardan bıktık artık. Yeter, Allah için yeter. Her gün 20-30 cenaze geliyor. Yazık günah değil mi? Artık, sokağa çıkamaz olduk. Mahallemizde PKK sempatizanları, evlerin zillerine basarak yardım için para toplamaya çalışıyor" dedi.

Dağlıoğlu Mahallesi'nde, 13 Eylül'de günü terör örgütü yandaşı bir grup yol kapatıp, polise taş ve molotofkokteyliyle saldırmış, ikazlara rağmen dağılmayan gruba müdahale eden TOMA'ya silahla ateş açılmış, şüpheli Z.B. ekiplerce bacağından vurulmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'daki İzinsiz Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement