Adana'dan Bahçeli'ye Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Adana'dan Bahçeli'ye Tam Destek

Adana\'dan Bahçeli\'ye Tam Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda üst kurul delegelerinin yaptığı istişare toplantısında Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ‘tam destek’ mesajı çıktı.

06.12.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı'nda üst kurul delegelerinin yaptığı istişare toplantısında Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye 'tam destek' mesajı çıktı.

MHP Adana İl Başkanlığı'nda Üst Kurul Delegeleri ile istişare toplantısı düzenlendi. Cumartesi günü yapılan toplantıda MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, TBMM İdare Amiri Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, MHP ilçe başkanları ile ilçe belediye başkanlarının yanı sıra diğer üst kurul delegeleri hazır bulundu.

Toplantıda, 'Olağanüstü kongre' çağrılarına atfen, MHP'de genel başkanlık ve liderlik sorununun bulunmadığı, ülkenin olağanüstü şartlar yaşadığı çok kritik bir dönemde MHP'de böyle bir sürecin dayatılmak istenmesinin ülkeye ve partiye zarar vereceği ve kabul edilemeyeceği kaydedildi. Kongrenin vaktinde yapılacağı ve o zaman isteyen herkesin aday olma hakkına elbette saygı duyulacağı görüşü belirtildi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Milliyetçi Hareket'in doğup büyüdüğü Adana'da üst kurul delegeleri olarak Milliyetçi Hareket'in ülkemiz ve milletimiz için vazgeçilmez bir değere ve öneme sahip olduğu bilinciyle, Partimizi bugüne kadar sırtlayıp taşıyan, ömrünü Milliyetçi-Ülkücü Harekete adayan, hemşehrimiz liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin yanında ve arkasında olduğumuzu beyan etmekten onur duyuyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'dan Bahçeli'ye Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement