Adanalılar Tek Yürek Oldu - Son Dakika
Yerel

Adanalılar Tek Yürek Oldu

Adanalılar Tek Yürek Oldu

Seyhan Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yürüyüşünde Adanalılar tek yürek oldu.

20.05.2016 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yürüyüşünde Adanalılar tek yürek oldu.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde toplanan Adanalılar meşaleler ve sloganlar ile Atatürk Parkı'na yürüdü.

Yürüyüşe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve CHP ilçe başkanları da eşlik etti. Güzergah boyunca Türk bayrakları ile yürüyen gruba evlerinin balkonlarındaki Adanalılarda alkışlarla destek verdi.

Atatürk Parkı'na gelindiğinde burada bir konuşma yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Cumhuriyet değerleri olan 19 Mayıs, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 23 Nisan'ın unutturulmaya çalışıldığını ifade ederek, ne Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ne de onun değerlerini unutturmayacaklarını söyledi. Karalar, "Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz. Binlerce Adanalı yürüyüşümüze destek verdi. Bizlere Cumhuriyet değerlerini unutturmaya çalışıyorlar. Ama biz ne 23 Nisan'ı, ne 19 Mayıs'ı, ne 30 Ağustos'u nede 29 Ekim'i unutmayacağız unutturmayacağız. Cumhuriyet değerlerine hep birlikte sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'de konuşmalarında Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından grup geldiği güzergahtan yürüyüşün başladığı yere geri döndü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanalılar Tek Yürek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement