Adaylık İçin Tcdd Genel Müdürlüğü'nden İstifa Eden Karaman'ın Avukatı İddiaları Cevapladı - Son Dakika
Güncel

Adaylık İçin Tcdd Genel Müdürlüğü'nden İstifa Eden Karaman'ın Avukatı İddiaları Cevapladı

AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı olmak için istifa eden TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman’ın Av. Sedat Aksakallı, Karaman, hakkında açık bulunan, devam eden herhangi bir soruşturma bulunmadığını açıkladı.

15.02.2015 12:29

AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı olmak için istifa eden TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın Av. Sedat Aksakallı, Karaman, hakkında açık bulunan, devam eden herhangi bir soruşturma bulunmadığını açıkladı.

Av. Sakallı, yaptığı yazılı açıklamada, bugün Sözcü gazetesinde Uğur Dündar'ın köşesinde Ak Parti'den Milletvekili aday adayı olmak için istifa eden TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'la ilgili iddialar yer aldığını belirterek, "Söz konusu asılsız ve çirkin iddiaları daha önce de gündeme gelmiş olup gereken cevaplar verilmiştir" ifadesini kullandı.

Kamuoyunun yeniden bilgilendirilmesi adına açıklama yapılmasına gerek duyulduğunu söyleyen Av. Aksakallı,

Ocak 2003-Şubat 2015 tarihleri arasında görev yapan Süleyman Karaman'ın TCDD'de en uzun süre genel müdürlük yapan bürokrat olduğunu vurgulayarak şunları dedi:

" Karaman milletvekilliği genel seçimleri için devlet memurlarının istifası için öngörülen sürenin son gününde istifa etmiştir. Dolayısıyla Karaman'ın iddialar nedeniyle "apar topar" istifa ettiği ve yasama dokunulmazlığına sığınmak için milletvekili olacağı şeklindeki imaların bir karşılığı bulunmamaktadır. Karaman hakkında daha önce dile getirilen iddialar neticesinde yapılan bütün soruşturmalar takipsizlikle sonuçlanmıştır. Hakkında açık bulunan, devam eden herhangi bir soruşturma bulunmamaktadır. Böyle olmasına karşın iddialar dönem dönem farklı amaçlarla dile getirilmektedir. Bu, iddialar bir zaman Karaman'ın tutuklandığı yalanı boyutuna kadar ulaşmıştır. Yazıda bahsedilen taş ocağında ruhsat alınmamış ve herhangi bir şekilde alım yapılmamıştır.

İzmir Limanı soruşturmasında Karaman hakkında takipsizlik kararı verilmiştir.Uğur Dündar'ın dile getirdiği diğer konuların gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. Konuyla ilgili hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla Sayın Uğur Dündar'a da açıklama gönderilmiştir." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adaylık İçin Tcdd Genel Müdürlüğü'nden İstifa Eden Karaman'ın Avukatı İddiaları Cevapladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement