Adıyaman'dan 2 Okul 'Eğitimde ve Öğretimde Yenilikçilik' Ödülü Aldı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan 2 Okul 'Eğitimde ve Öğretimde Yenilikçilik' Ödülü Aldı

Adıyaman\'dan 2 Okul \'Eğitimde ve Öğretimde Yenilikçilik\' Ödülü Aldı

Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi ve Adıyaman Esentepe Anadolu Lisesi, ‘Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik’ ödülüne layık görüldü.

01.12.2016 10:06

Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi ve Adıyaman Esentepe Anadolu Lisesi, 'Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik' ödülüne layık görüldü.

Diyarbakır'da geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ödül töreninde Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik' ödülleri sahiplerine verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından yürütülen yenilikçi uygulamaların eğitim sistemine kazandırılması, öğrencilere daha iyi eğitim ve öğretim imkanlarının sunulması amacıyla başarılı çalışmalara verilen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" bölgesel törenine Adıyaman, Gaziantep, Hakkari, Muş ve Diyarbakır illerinden başvuru yapan öğretmenler 5 ayrı kategoride 8 proje ile bölgesel ödül töreninde ödül almaya hak kazandı.

Adıyaman'dan ise Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi bilimsel ve teknolojik faaliyetler kategorisinde "Fatih Yamankey" Projesi ile bölge birincisi olurken, Adıyaman Esentepe Anadolu Lisesi ise eğitim öğretime erişim ve yönlendirme kategorisinde "Velim-Rehberim" Projesi ile bölge birincisi oldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan 2 Okul 'Eğitimde ve Öğretimde Yenilikçilik' Ödülü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement