Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'dan Kısa Kısa

Vali Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden Adıyaman-Şanlıurfa karayolunda incelemelerde bulundu.

15.03.2016 18:25

Vali Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden Adıyaman- Şanlıurfa karayolunda incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, devam eden çalışmalarla ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Vali Demirtaş, çalışmaların hızlanması ve yolun standartlara uygun bir şekilde bitirilmesi için yüklenici firma yetkililerine talimat verdi.

Demirtaş, yapım çalışmaları devam eden duble yolun tamamlanması halinde vatandaşların Adıyaman-Şanlıurfa arasında daha sorunsuz ve güvenlik şekilde seyhat edebileceklerini ifade etti.

Yolun tamamlanmasıyla zaman ve yakıt tasarrufu sağlanarak Adıyaman'ın ulaşım standardının daha yüksek bir seviyeye çıkarılacağını aktaran Demirtaş, şunları kaydetti:

"Adıyaman - Bozova yol ayrımından 0+000 km itibariyle asfalt serimi için gerekli olan mevcut zemindeki iyileştirmelere başlanmış, eski mevcut yol güzergahında bulunan menfez ve diğer sanat yapıları işleri için servis yolları verilerek sanat yapıları çalışmalarına başlanmıştır. Günlük 6 bin ton kapasiteli konkasör tesisleri ile hammadde üretilmektedir. Yoğun bir şekilde kullanılan bu yolun bir an önce bitirilmesi büyük önem arz ediyor. Yolun standartlara uygun bir şekilde bitirilmesi için çalışmaların her aşamasının takipçisiyiz"

Down Sendromlu çocuklardan Vali Demirtaş'a ziyaret

Adıyaman'da down sendromlu özel sporcular, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanlığınca Antalya'da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Şampiyonasında kazandıkları madalyalarla Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret ettiler.

Down ve Otistik çocuklara yakın ilgi gösteren Vali Demirtaş, özel sporcuları ve ailelerini tebrik etti.

Bu çocukların kendilerine azmin zaferini gösterdiğini belirten Demirtaş, engelli çocuklar için il merkezinde 12 derslikli bir okul yaptıklarını dile getirdi.

Demirtaş, ziyaret sonunda özel sporcuları kutlayarak,çeşitli hediyeler verdi

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement