TIR Şoförü Arıza Yapan Aracını Parfümle Çalıştırdı - Son Dakika
Güncel

TIR Şoförü Arıza Yapan Aracını Parfümle Çalıştırdı

Afyonkarahisar'da TIR şoförü arıza yapan aracını parfümle çalıştırdı. Mazotu bitince hava yapan TIR'a parfüm sıkarak çözüm bulan şoför Ahmet Yavuz, ''Parfüm, eter hatta kavun kokular var onlar bile olur.'' diye konuştu.

13.08.2018 18:31  Güncelleme: 10:20

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde arızan yapan TIR'ı parfümle çalıştıran şoför Ahmet Yavuz, görenleri hayrete düşürdü. Mozutu biten TIR hava yapınca, hava filtresinde içeri parfüm sıkan şoför Yavuz, 'Araç zorlansada çalışıyor.' dedi.

TIR Şoförü Arıza Yapan Aracını Parfümle Çalıştırdı

''ETER HATTA KAVUN KOKULARI BİLE ÇALIŞTIRIR''

Afyonkarahisar Şuhut ilçesinde bir yakıt istasyonunda parfüm ile çalışan tır görenleri hayrete düşürdü. Tır şoförü Ahmet Yavuz aracını parfümle çalıştırarak milleti şaşkına çevirdi. Tır şoförü Ahmet Yavuz konuyla alakalı açıklamalarında, "Tırın deposunda tamamen mazot bitti araba hava yaptı kupayı kaldırıp enjektörleri söküp zahmetli bir işe girmektense hava filtresinden gelen içeriye hava veriyor, oraya parfümü sıkıyoruz. Oraya bu parfümü sıktıkça hava veriyor. Parfümü sıktıkça o içeride devir daim yapıyor. Böylece araba çalışıyor yani zorlanıyor ama böylece çalışıyor. Parfüm, eter hatta kavun kokuları var onlar bile olur. Gazını aldığımız parfümler çok etkili. Bize verdiği zararlar araca normalde etki yapıyor. Kimyasallardan dolayı araba çalışıyor" dedi.

TIR Şoförü Arıza Yapan Aracını Parfümle Çalıştırdı
TIR Şoförü Arıza Yapan Aracını Parfümle Çalıştırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TIR Şoförü Arıza Yapan Aracını Parfümle Çalıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement