Erdoğan'dan Demirtaş'a: Özür Dileyecek Birisi Varsa Sensin - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Demirtaş'a: Özür Dileyecek Birisi Varsa Sensin

Erdoğan\'dan Demirtaş\'a: Özür Dileyecek Birisi Varsa Sensin

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın "Bana ulaşacağına, Diyarbakır halkından özür dilesin" sözlerine yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğer özür dileyecek birisi varsa sensin" dedi.

06.06.2015 15:37  Güncelleme: 16:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da düzenlenen 'Cumhurbaşkanı Halkla Buluşuyor' programında yaptığı konuşmada, Diyarbakır'daki HDP mitinginde asla tasvip etmeyecekleri bir olay gerçekleştiğini, yaşamını yitiren vatandaşlara Allah'tan rahmet dilediğini söyledi.

"BEN NE ÖZÜR DİLEYECEĞİM"

Konuya ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulunduğunu, Cumhurbaşkanlığı Basın Müşavirliği'nden de açıklamalar yapıldığını hatırlatan Erdoğan, şöyle konuştu: "Fakat eş başkan beyefendiye ulaşmak mümkün değildi. Daha sonra açıklama yapıyor, 'Bana ulaşacağına, Diyarbakır halkından özür dilesin.' Ben niye özür dileyeceğim? Eğer özür dileyecek birisi varsa sensin. Zira 6, 7, 8 Ekim tarihlerinde, benim Kürt kardeşlerimi sokağa döken, 50 kişinin ölümüne neden olan sendin."

"EN RAHAT DÖNEMİ 12 YILDA YAŞADILAR"

Türkiye'de, tek parti dönemini özleyenler bulunduğuna işaret eden Erdoğan, "Tek parti dönemini özleyenler var ya hani o 'diktatör' sözünü ağızlarından düşürmeyenler var ya onlar da tarihlerinin en rahat dönemini son 12 yılda yaşadılar. Bu Cumhurbaşkanına, ailesine her türlü hakareti yapacaksın. Bir diktatör ülkesinde bunları yapabilir misin? Kendine kaçacak delik ararsın" dedi.

"SİZ NASIL AYDINSINIZ?"

Çeşitli isimlerin bir araya gelerek bildiri yayımladığını bildiren Erdoğan, şunları kaydetti: "Bugün dilediğiniz gibi bir araya gelip ülkenin cumhurbaşkanına, özellikle istediğiniz dille, istediğiniz ifadelerle bildiri yayınlıyorsunuz. Peki bu bölücü terör örgütünün bu ülkede akıttığı kanların hesabını nasıl vereceksiniz, siz nasıl aydınsınız? Ben size karanlık demeyeyim de kime karanlık diyeyim?"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Demirtaş'a: Özür Dileyecek Birisi Varsa Sensin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (215)

  • SONER: İnşallah yarın akp ve hdp oyunu bitecek İnşallah Mhpmiz fazla sayıda vekil ile meclise gelir Allah yardımcımız olsun 217 233 Yanıtla
  • MHP: Akp gitsin çok güzel bir çözüm süreci planlıyoruz. 158 59 Yanıtla
  • adanali gökhan: yahu sen nasil bir cumhurbaskani sin bir ilkokul talebesi bile senden iyi konusur ben CHP liyim ve sayin selahattin demirtas a helal olsun diyorum yürekli insan 72 125 Yanıtla
  • ZEKİ: Bu sayfalarda hep göevlendirilmiş hdpliler var 128 58 Yanıtla
  • Mardinli: YAŞASIN HDP YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLIĞI DIYARBAKIR DA SENLE GURUR DUYUYORUZ YAŞASIN KÜRT VE TÜRK HALKLARIN KARDEŞLIĞI 49 88 Yanıtla
  • 29 kelkitli: Akp akp akpakp 21 91 Yanıtla
  • 29 kelkitli: Az kaldi az pazartesinden sonra sikisya yorumlayin bakim pis hdp 18 88 Yanıtla
  • ilyas topçuoğlu: ak parti istikrar için 20 78 Yanıtla
  • devran kına: yazıklar olsun hepinize ölen kim olsa olsun kınacaksın 92 0 Yanıtla
  • TURAN: YEMİN EDERİM ...SELO HAİNDİR...HDP. DEMEK PKK DEMEK.... 37 44 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement