Ağrı'da Polis Aracının Devrilmesi - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Polis Aracının Devrilmesi

Ağrı\'da Polis Aracının Devrilmesi

Ağrı'da özel harekat polislerinin içinde bulunduğu zırhlı aracın kaza yaptığı an, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

05.02.2014 09:20  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da özel harekat polislerinin içinde bulunduğu zırhlı aracın kaza yaptığı an, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Ağrı-Doğubayazıt çevre yolundan Doğubayazıt yönüne giden ve içerisinde özel harekat polis ekibinin bulunduğu 04 A 0059 plakalı zırhlı araç, dün öğle saatlerinde Kumlugeçit köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrilmişti. Özel harekat polis memuru Gökhan Kirazlı'nın (22) şehit, polis memurları Hüseyin Kamış, Tarık Genç, Ünal Kayhan, Mustafa Yıldızhan ve Gürkan Solhan'ın da yaralandığı kaza, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, Doğubayazıt ilçesi yönüne giden zırhlı aracın tali yoldan bir anda ana yola çıkan çok sayıda köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada takla atarak şarampole devrildiği görülüyor.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların koşuşturması ve olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekiplerinin gelişi de görüntülerde yer alıyor.

- Olay

Ağrı-Doğubayazıt çevre yolundan Doğubayazıt yönüne giden ve içerisinde özel harekat polis ekibinin bulunduğu 04 A 0059 plakalı zırhlı araç, Kumlugeçit köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrilmişti. Kazada yaralanan 6 özel harekat polisinden Gökhan Kirazlı (22), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Ağır yaralanan Ünal Kayhan (28) ise askeri helikopterle gönderildiği Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Polis Aracının Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement