Ağrı - İnsanlık Hediyesi ile Öldü - Son Dakika
Güncel

Ağrı - İnsanlık Hediyesi ile Öldü

Ağrı - İnsanlık Hediyesi ile Öldü

İnsanlık hediyesi ile öldüBöbrek nakline ihtiyacı olduğu sırada, kendisine çıkan böbrekleri başkasına vererek insanlık dersi veren Ağrılı 31 yaşındaki Mesut İrvül hayatını kaybetti.

27.07.2016 10:16

İnsanlık hediyesi ile öldü

Böbrek nakline ihtiyacı olduğu sırada, kendisine çıkan böbrekleri başkasına vererek insanlık dersi veren Ağrılı 31 yaşındaki Mesut İrvül hayatını kaybetti.

Doğan Haber Ajansı'nın haberi üzerine, bedensel engelli İrvül'e bir yardımsever tarafından ATV hediye edildi. Mesut, koltuk değeneklerini bırakıp kendisine insanlık hediyesi olarak gönderilen ATV'yi kullanmaya başladı. İrvül yaşadığı Doğubayazıt ilçesinde 20 Temmuz günü ATV ile geri manevra yaparken aracın devrilmesi sonucu başını yere çarptı. Baygınlık geçiren İrvül, ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk edilen İrvül, beyin kanaması geçirmesi üzerine ameliyat edildi. Yoğun bakımda bir süre yaşam savaşı veren İrvül hayatını kaybetti. Cenazesi dün babaocağı Doğubayazıt ilçesine gitirilen Mesut İrvül ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. İnsanlık dersi vererek ülke çapında tanınan İrvül'e, Demet Akalın'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı ve iş adamından yardım ve destek telefonları geliyordu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı - İnsanlık Hediyesi ile Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement