Ahlat'ta Ramazana Özel Program Düzenecek - Son Dakika
Yerel

Ahlat'ta Ramazana Özel Program Düzenecek

Ahlat\'ta Ramazana Özel Program Düzenecek

Bitlis’in Ahlat İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahlat’ta Ramazan ayına özel bir program organize ediliyor.

22.06.2016 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat İlçe Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahlat'ta Ramazan ayına özel bir program organize ediliyor. Rahmet akşamları isimli programda sema gösterilerinin yanı sıra Irak Kerkük İlahi Gurubu da yer alarak bir birinden güzel ilahileri seslendirecek.

Ahlat Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği "Rahmet Akşamları" programı Cumartesi akşamı Ahlat Kültür Merkezinde başlayacak. Ahlat Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek Ramazan ayının muhteviyatına uygun bir program düzenleyecek. Ahlat Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesinin birlikte düzenlediği "Rahmet Akşamları" programı Ahlat kültür merkezinde Cuma akşamı sema gösterileriyle başlayacak, Cumartesi gecesinde ise Irak Kerkük İlahi gurubunun ilahi dinletisiyle tamamlanacak. Ramazan ayına özel olarak düzenleyecekleri program hakkında kısa bir değerlendirme yapan Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, özellikle bu mübarek Ramazan ayının ilçemize ve tüm İslam alemine hayırlı olması temennisini yenileyerek, "Ramazan ayı bereket ayı, duaların makul ve kabul olduğu bir aydır. Öncelikle Ramazan ayının verdiği bereketin iftar sofralarınıza tat ve huzur getirmesi dileğiyle, tüm Ahlatlı kardeşlerimin Ramazan ayını kutluyorum. Özellikle bu mübarek ayda kalplerimizi ve avuçlarımızı bir tek Allah'a açmayı unutmayalım. Bildiğiniz gibi Ahlat ve Konya Büyükşehir Belediyesi kardeş belediye oldu. Bizde bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte böyle bir program düzenleyeceğiz. Tüm Ahlat halkını Ramazan ayı muhteviyatına uygun bu programa davet ettiğimizi belirtmek istiyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat'ta Ramazana Özel Program Düzenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement