Ahmetli'nin Taleplerine Anında Yanıt - Son Dakika
Yerel

Ahmetli'nin Taleplerine Anında Yanıt

Ahmetli\'nin Taleplerine Anında Yanıt

MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tekin’in Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’den Ahmetli regülatör yolunun onarılması, bağ sulama ve durak talebinde bulunmalarının ardından hemen harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinde yüzleri güldüren hizmeti başlattı.

04.07.2014 14:11

MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tekin'in Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü'den Ahmetli regülatör yolunun onarılması, bağ sulama ve durak talebinde bulunmalarının ardından hemen harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesinde yüzleri güldüren hizmeti başlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tekin, hafta başında Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu ve MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç'u makamlarında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Ahmetli ilçesiyle ilgili Ahmetli Regülatör Yolu'nun onarılması, Gökkaya Mahallesi'nde mevcut olan iki adet sondaj marifetiyle vatandaşların bağlarını sulama talepleri ve Yaraşlı Mahallesi'nde bulunan DDY durağına ve iki mahalleye durak taleplerini ilettiler.

Ziyaretin hemen ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, çok sayıda araç-gereçle Ahmetli Regülatör Yolu, Ataköy Mahallesi ile Regülatör arasındaki kanal yolu ve Ataköy Mahallesi ile Ahmetli İlçe Merkezi arasındaki bozuk yerlerin onarımına başladı. Uzun süredir bozuk regülatör yolundan şikayet eden Ahmetlili vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

YARAŞLI MAHALLESİ DDY DURAĞINA BANKLAR TESLİM EDİLDİ

Regülatör Yolu'nun yapımı sırasında Büyükşehir Belediyesine ait başka bir araçla Ahmetli Yaraşlı Mahallesi'nde bulunan DDY durağında kullanılmak üzere iki adet bank, Yaraşlı Mahalle Muhtarı Ziya Karamuk'a teslim edildi. Ayrıca Dereköy ve Ataköy muhtarlıklarına da birer bank; Dereköy Muhtarı Oruç Karaaslan'a ve Ataköy Muhtarlığı Azası Süleyman Postuk'a teslim edildi.

MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina ve Ahmetli Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Tekin, henüz Büyükşehir teşkilatlandırması tamamlanmamış olmasına rağmen ilçelerine verdikleri destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu'na ve sıcak havaya rağmen canla başla çalışan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler. Ayrıca Yaraşlı Mahalle Muhtarı Ziya Karamuk, Dereköy Mahalle Muhtarı Oruç Karaaslan ve Ataköy Mahalle Muhtarlığı Azası Süleyman Postuk da, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e yörelerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Regülatör yolundan geçen vatandaşlar da yolun onarılması nedeniyle memnuniyetleri ifade ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmetli'nin Taleplerine Anında Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement