Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Sakarya'da - Son Dakika
Yerel

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Sakarya'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Sakarya\'da

Bakan İslam: "Biz AK Parti'yiz, sandıktan korkmayız. Bunun için korkmadan mücadele ediyoruz.

28.03.2014 22:39

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti olarak seçimlerden korkmadıklarını belirterek, "Bunun için korkmadan mücadele ediyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana, girdiğimiz bütün seçimlerden zaferle çıktık. Biz şundan eminiz ki kendini sınattırmayan insandan hiçbir şey olmaz. Biz, sınanmaya hazırız, yeter ki sandıkta sınanalım. Yeter ki bizi halkımız sınasın, milletimiz sınasın. Korkumuz yok" dedi.

İslam, partisince Sapanca ilçesinde düzenlenen mitingde, seçimlere yalnızca bir gün kaldığına işaret ederek, 30 Mart akşamında zaferin de AK Parti'nin olacağını söyledi.

AK Parti olarak halkın karşısına daima alnı açık şekilde çıktıklarını vurgulayan İslam, şöyle devam etti:

"Biz AK Parti'yiz, sandıktan korkmayız. Bunun için korkmadan mücadele ediyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana, girdiğimiz bütün seçimlerden zaferle çıktık. Biz şundan eminiz ki kendini sınattırmayan insandan hiçbir şey olmaz. İnsan, sınanacak. Biz, sınanmaya hazırız, yeter ki sandıkta sınanalım. Yeter ki, bizi halkımız sınasın, milletimiz sınasın. Korkumuz yok. Halkımızdan aldığımız teveccüh, daima aklımızda. İmkanlarımız neyse onu milletimizin ayağına seferber etmek için çalışıyoruz. Böyle terbiye gördük, böyle çalışıyoruz."

Bugün halktan oy isteyenlerin 15 yıl önce iktidarda olduğunu ifade eden İslam, "Bizim yaptığımız hizmetleri, yapamadılar. Bunu onlara sorun, neden yapamadıklarını sorun. Biz göreve geldik, İMF'ye olan borcu ödedik. Hatta onlara kredi vermek istedik. Bugün vatandaşlarımızdan oy isteyenlerin borcunu, AK Parti hükümeti ödedi. Şimdi tekrar o günlere dönmek istiyorlar ama halkımız buna teveccüh göstermiyor" şeklinde konuştu.

İslam, bunlara rağmen yolsuzlukla suçladıklarını belirterek, "Yolsuzluk dedikleri şey, onların zamanında vardı. Bizim zamanımızda olmadı, yolsuzluk yapan hükümet bu hizmetleri yapamazdı. Türkiye, dünyanın en büyük 16'ncı ekonomisi oldu bizim zamanımızda. Hedefimiz de en büyük ilk 10 ekonomiye girebilmektir. Bütün bunlar, iyi yönetilmek sayesinde, istikrar sayesinde oluyor çok şükür." - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Sakarya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement