Aileleri Ziyaret Ettiler - Son Dakika
Yerel

Aileleri Ziyaret Ettiler

Aileleri Ziyaret Ettiler

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik iftar öncesi Vatan Mahallesi’nde ki aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

21.06.2016 15:27

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik iftar öncesi Vatan Mahallesi'nde ki aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İhtiyaç sahibi ailelerin evlerine misafir olan ve sorunlarını dinleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Milletvekili Canan Candemir Çelik, mahallede bulunan çocuklara hediyeler vererek mahalle sakinleri ile sohbet etti.

AİLELERİMİZ MUTLU VE HUZURLU OLSUN

Milletvekili Canan Candemir Çelik, vatandaşların her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, "Ramazan ayının maneviyatı, rahmeti ve bereketi, Şahinbey'imizde en yoğun bir şekilde yaşanıyor. Bu maneviyat çerçevesinde ev ziyaretlerimizi başkanımızla birlikte yapıyoruz. Bu çalışma sürekliliği olan bir çalışma. Bizler her zaman vatandaşımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Çocuklarımız daha mutlu olsun diye, annelerimiz daha rahat etsin, mutlu ve huzurlu olsun diye gayret ediyoruz. İnşallah Ramazan ayının da rahmet ve bereketiyle bunlar gerçekleşecek ve daha mutlu ve huzurlu günlerimiz olacak" dedi.

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Tahmazoğlu, vatandaşlar ile iç içe olmaya çalıştıklarını belirterek, "Her zaman olduğu gibi bugünde aile ziyaretimize devam ediyoruz. Vatan Mahallemizde, Milletvekilimiz Canan hanımla birlikte ailelerimizi ziyaret ettik. Amacımız her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızla iç içe olup, varsa onların sorunlarını dinlemek ve çareler bulmak. Ben ailelerimize mutlu huzurlu günler diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aileleri Ziyaret Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement