AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru

Bayrak, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

23.08.2014 14:07  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Alaattin Bayrak, "Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir" dedi.Bayrak, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti 1. Olağanüstü Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'nin 27 Ağustos'ta Ankara'da 1.Olağanüstü Büyük Kongresini yapacağını anımsatan Bayrak, "Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'dur. Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. 27 Ağustos'ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır" diye konuştu.

Bayrak, 27 Ağustos'taki 1. Olağanüstü Kongre'de, yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. Ak Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. AK Parti birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir. 1.Olağanüstü Büyük Kongremizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement