AK Parti Adayı Sever, Mersinlilere Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Sever, Mersinlilere Teşekkür Etti

AK Parti Adayı Sever, Mersinlilere Teşekkür Etti

AK Parti’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, yaratılan yapay olağanüstü koşullara rağmen, Mersin'de AK Parti oylarını yüzde 30 civarında artırarak yüzde 28'e yükselttiklerini belirterek, Mersinlilere teşekkür etti.

01.04.2014 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, yaratılan yapay olağanüstü koşullara rağmen, Mersin'de AK Parti oylarını yüzde 30 civarında artırarak yüzde 28'e yükselttiklerini belirterek, Mersinlilere teşekkür etti.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Sever, seçim sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Aldığı 281 bin 394 oy ve yüzde 28 oy oranıyla seçimde üçüncü sırada yer alabilen Sever, seçim süreci boyunca Mersin sevdalıları ile Mersin'e hizmet yolunda onurlu ve coşkulu bir dönem yaşadıklarını kaydetti. Seçimde Türkiye'nin çok büyük bir demokrasi sınavı verdiğini vurgulayan Sever, "Tüm Türkiye'de aziz milletimiz, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi bağrına basmıştır. Biz de sizlerin desteğiyle her türlü olumsuzluğa, yaratılan yapay olağanüstü koşullara rağmen, Mersin'de 2009 yerel seçimlerinde yüzde 21,35 olan oyumuzu yüzde 30 civarında artırarak yüzde 28'e yükselttik. Bunu, Türkiye üzerinde oynanan oyunlardan en çok etkilenen illerin başında gelen Mersin'de sizlerle birlikte başarmamız, herkese verilen en iyi cevaptır" dedi.

Mersinli olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Sever, "Hemşehrilerimin tercihine, kararına çok büyük saygı duyuyor ve seçilen adayı kutluyorum. Bundan sonra bize düşen yine elimizdeki bütün imkanlarla Mersin'e hizmet etmeye devam etmektir. Ben de bunu yapacağım" ifadelerini kullandı.

Seçim kampanyası boyunca Mersin merkez ve ilçelerinde Mustafa Sever ismine gönüllerini açan partili, partisiz tüm vatandaşlara, tüm yol arkadaşlarına ve basın mensuplarına teşekkür eden Sever, şöyle devam etti: "Biliyorum ki, bu son değil bir başlangıçtır. Yeni Türkiye, yeni Mersin yolunda bundan sonra da tüm varlığım ve gücümle Mersinlilerle birlikte olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve Mersin'e hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle tüm hemşerilerimi tekrar sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Sever, Mersinlilere Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement