AK Parti Adayı Uslu'dan İstikrar Vurgusu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Uslu'dan İstikrar Vurgusu

AK Parti Adayı Uslu\'dan İstikrar Vurgusu

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, yoğun tempoda devam eden seçim çalışmaları kapsamında Kemer’in Ulupınar, Beycik, Tekirova mahallelerini ziyaret etti.

21.05.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, yoğun tempoda devam eden seçim çalışmaları kapsamında Kemer'in Ulupınar, Beycik, Tekirova mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Başkanlık sisteminin sağlayacağı avantajları anlatan AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, Başkanlık sistemini Türkiye'nin temposunu artıracağını söyledi. İstikrarın önemine dikkat çeken Uslu, "İstikrarsızlık yarını görememektir. Yatırımların durmasıdır. Bir anayasa kitapçığı havada görüldüğü için ekonominin ve borsanın çökmesidir. İstikrar ise 2023'ün ve hatta 2071 tarihinin planlanmasıdır. Bir gün sonrasını göremeyen Türkiye, bugün 10 yıl sonrasını planlamaktadır. Ülkemiz son 13 yıldır her alanda atılımlar gerçekleştirdi" dedi.

Kemer için en önemli konulardan biri olan turizme de değinen Uslu, Türkiye'nin turizme yalnızca gelir odaklı bakmadığını, kültür ve dış politika kazanımları açısından da baktığını belirtti. Uslu,"2002 yılında ülkemize gelen turist sayısı 13 milyon, turizm geliri ise 12 milyar dolardı. Bugün Türkiye'ye 34 milyon turist geliyor ve 35 milyar dolar gelirimiz var. Sektör sürekli büyüyor. Şimdi hedefimiz daha üst gelir dilimindeki turist sayısını arttırmak, kişi başına düşen turizm gelirini arttırmak. Çıralı bu konuda örnek bir destinasyon. Kaliteli hizmet sunuyorsunuz, eko-turizm faaliyeti sunuyorsunuz. Hem geliri yüksek bir turizm çeşidinde hizmet veriyorsunuz, hem de sürdürülebilir bir turizm için doğru hareketler yapıyorsunuz" diye konuştu.

Turizmin gelişmesi konusunda AK Parti iktidarının da üzerine düşeni yapacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğine vurgu yapan Uslu,

bölgeye ulaşımı kolaylaştıracak yatırımların de gerçekleştirileceği sözünü verdi. Uslu, "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, geçen hafta Antalya'da mega projeleri açıkladı. Antalya'ya hızlı tren geliyor. Bölgemize Caretta

Caretta Havalimanı yapılıyor. Antalya yolumuz bölünmüş yol yapılıyor. Mega projelerle turizmin ivmesi de, katma değeri de artacaktır" dedi.

Farklı mahallelerinde ev toplantıları gerçekleştirerek 7 Haziran seçimleri, Başkanlık sistemi, Yeni Anayasa konularında görüşlerini paylaşan Uslu şöyle konuştu:

"Yeni Anayasa ile millet iradesinin hakimiyeti kesintiye uğramayacaktır. Başkanlık sistemi ile kendi kendimiz ile mücadelemiz sona erecek, büyüme tempomuz artacaktır."

Uslu, çalışmaları süresince "Antalya'yı seviyorum" gazete broşürünü ve çocuklara ise sanat danışmanlığını kendisinin yaptığı "Uslugiller" boyama kitabını dağıttı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Uslu'dan İstikrar Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement