AK Parti Amasya Millet Vekili Avni Erdemir'in Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

AK Parti Amasya Millet Vekili Avni Erdemir'in Çalışmaları

AK Parti Amasya Millet Vekili Avni Erdemir\'in Çalışmaları

AK Parti Amasya Millet vekili Avni Erdemir, Taşova’da ilçesinde kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile bir araya geldi.

08.03.2014 14:23

AK Parti Amasya Millet vekili Avni Erdemir, Taşova'da ilçesinde kadın kolları,  gençlik kolları üyeleri ve  belediye meclis üyesi adayları ile bir araya geldi.

Erdemir, parti başkanlığında yaptığı toplantıda,  parti olarak insanlar için en iyi hizmeti yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Türkiye'de hukukun işlemesini istediklerini belirten Erdemir, " İnsanlar haksız yere suçları sabit olmadığı sürece içerde kalmamalı. Yargılanmalar devam ediyor. Ama aslı olan beş yılda,  beş yıldan daha fazla bir dünya konjektöründe hukukta uzun süre tutuklu kalmayı doğru bulmuyor tüm dünya. Bizde ona uygun olarak bir değişiklik yaptık ve onun gereği olarak insanlar serbest kalıyor. Biz, bu memlekette insanların suçlu olup ceza almasından mutlu olmayız.  Türkiye'de hukuk işliyor hukukun gereği yapılıyor. Dışarı çıkmaların yadırganması doğru olmaz" dedi.

AK Parti iktidarının miletin teveccühü ile devam ettiğine de dikkat çeken Erdemir, "2011 yılında yüzde ellinin üzerinde oy almış bir partiyiz. Yerel seçimlerin kendine has bazı özellikleri olabiliyor. Benim gördüğüm,  AK Parti tabanı çok diri çok canlı. Partisine liderine sahip çıkıyor. İnanıyorum ki,  30 Mart akşamı yine zaferle çıkacak. Amasya genelinde de çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz Amasya'da sekizde sekiz yapmaktır" diye konuştu. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Amasya Millet Vekili Avni Erdemir'in Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement