AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

01.10.2016 19:14

AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Bafra Öğretmenevi'nde yapılan toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri, ilçe yöneticileri ve delegeler katıldı.

Demokrasi nöbetleri ve AK Parti çalışmalarının yer aldığı sinevizyon gösterisinin ardından konuşan İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "15 Temmuz akşamı Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokaklara dökülen halkımız, Bafra'da da aynı tepkiyi verdi. Gelecek nesillerin, milli iradeye karşı girişimlerin nasıl bastırıldığını, nasıl bertaraf edildiğini anlamaları için 15 Temmuz tarihi çok önemli bir tarih" dedi.

" Türkiye'yi Amerika'nın bir eyaleti konumuna getirmekten başka hedefleri yoktu"

AK Parti döneminde birçok hizmetin hayata geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Zihni Şahin, "15 Temmuz girişiminin ana hedefi Türkiye Cumhuriyetinin varlığına son vermek, 70'li yıllarda başlayan Afganistan'a, daha sonra Irak ve son dönemde de Suriye gibi bir kardeş kavgasına, Türkiye'yi bir iç savaş kargaşasına sokmaktı. O darbe girişiminde halkımız kahramanca sokaklara dökülerek buna fırsat vermedi. Biz 12 Martları yaşadık, 12 Eylülleri yaşadık, bu tamamen farklıydı. Bilhassa AK Parti'den intikam almak ve Türkiye'yi Amerika'nın bir eyaleti konumuna getirmekten başka hedefleri yoktu" diye konuştu.

"Türkiye'nin yıldızı parlamaya devam edecek"

İl Başkanı Muharrem Göksel ise yaptığı konuşmada, "Bizim davamız bin 400 yıldır devam eden bir medeniyetin devam etme davasıdır. '100 sene önce medeniyeti bitirdik, bu davayı yok ettik' diye Avrupa sevindi. Şimdi farkındaysanız Sevr konuşulmaya başlandı. Bizim medeniyetimiz 600 yıl adalet dağıtmış bir medeniyettir. Bizler, hak ve hukuk dağıtmış bir dedelerin torunlarıyız. Osmanlı'nın adaleti hala dünyada konuşuluyor. Şimdi nasıl bir düzen var dünyada? Cumhurbaşkanımız 'Dünya 5'ten büyüktür' dedi. Şimdi yine Birleşmiş Milletler Konseyi'nde bas bas bağırdı. '5 kişinin ağzıyla dünya yönetilmez' dedi. Cumhurbaşkanımız çok doğru söyledi. '200 küsur tane ülke var, Güvenlik Konseyi'ne herkes üye olsun. Demokratik isek herkes söz sahibi olsun' dedi. Türkiye'nin geliri 3 bin dolardan 10 dolara çıktı. Avrupa'da nüfus sürekli yaşlanıyor, genç nüfusları yok, dertleri var. Onun için kölelik düzenini devam ettiriyorlar. Çalıştırmak için oradan buradan adam getiriyorlar. Bizim genç nüfusumuz ve gücümüz var. Bizim idealimiz var olduğu müddetçe, davamıza sahip çıktığımız müddetçe Türkiye'nin yıldızı parlamaya devam edecektir" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement