AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı'ndan Referandum Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı'ndan Referandum Çalışmaları

AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı\'ndan Referandum Çalışmaları

Ak Parti Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanlığı referandum çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaş ve esnafı bilgilendiriyor.

13.03.2017 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanlığı referandum çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaş ve esnafı bilgilendiriyor.

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer başkanlığında oluşturulan bir heyet ilçeye bağlı mahalle ve köylerde vatandaş ile esnafı ziyaret ederek referandumda neden evet oyu verilmesi gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı. Başkan Erkan Gezer ve beraberindeki heyet Bağlar ilçesi Yeniköy Mahallesi esnaf ile vatandaşlarını ziyaret etti. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden heyet, ülkenin geleceği için referandumda evet oyu çıkmasının önemini anlattı. Gezer, batı ülkeler ile şer odakların referandumda hayır çıkması için tüm gücüyle çalıştığını belirterek, Türkiye'nin şaha kalkması ve önündeki bütün engelleri aşması için herkesin referandumda sandığa gitmesi ve güçlü bir şekilde 'Evet' oyu vermesi gerektiğini söyledi.

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinleyen heyet, imkanlar ölçüsünde her türlü desteği sunmak için aralıksız çalışmalarını devam ettirdiklerini dile getirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı'ndan Referandum Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement