AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan Açıklaması

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Lapseki Devlet Hastanemizin bazı teknik sebeplerden dolayı ötelenen ihale süreci vardı.

06.11.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan,  "Lapseki Devlet Hastanemizin bazı teknik sebeplerden dolayı ötelenen ihale süreci vardı. Bugün resmiyet kazandı, internetten yayınlandı. İnşallah 28 Kasım'da Lapseki'deki hastanemizin ihalesiyle yapımı başlıyor" dedi.

Turan, Çanakkale Devlet Hastanesindeki "Anjiyografi ve Palyatif Bakım Merkezi"nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentteki sağlık yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

AK Parti hükümetleri olarak özellikle sağlık alanında önemli yatırımlara imza attıklarını ifade eden Turan, bunlardan en önemlilerinin de Çanakkale'de inşa edileceğini belirtti.

Çanakkale'de daha önce böbrek nakil merkezinin oluşturulduğunu şimdi de anjiyografi ve palyatif bakım merkezinin hizmete girdiğini anlatan Turan, "Çanakkale'mizde hasta olup da anjiyo ihtiyacı olan vatandaşlarımız, Bursa'ya, Balıkesir'e, İstanbul'a gitmek zorunda kalmayacaklar. En fazla köyünden buraya gelecek. İnşallah sağlık personelimizin de üstün gayretleriyle beraber az sorunla bu konular daha çabuk şifa vesilesi haline gelecek" diye konuştu.

Turan, Lapseki ve Yenice devlet hastaneleriyle ilgili yeni gelişmeler olduğuna da değinerek, şöyle konuştu:

"Bizler sağlıkla ilgili her alanda, sağlıkla ilgili arkadaşlarımızın da talepleri doğrultusunda Ankara'ya gidiyoruz, geliyoruz, çalışmalar yapıyoruz. Bugün bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. Lapseki Devlet Hastanemizin bazı teknik sebeplerden dolayı ötelenen ihale süreci vardı. Bugün resmiyet kazandı, internetten yayınlandı. İnşallah 28 Kasım'da Lapseki'deki hastanemizin ihalesiyle yapımı başlıyor. Onun hemen sonrasında inşallah Yenice süreci aynı şekilde başlayacak. Onu da takip ediyoruz. Sağlıkla ilgili ne yapılsa azdır diye düşünüyorum. Tabii sağlık çalışanlarımızı zaman zaman ziyaret ediyoruz. Çanakkale'de görevli bir doktorumuzun başına gelen saldırıyı da kınıyoruz. Halkımızın bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini, temizlik görevlisinden, hasta bakıcı, hemşire, doktorlarımıza daha hassas davranması gerektiğini ifade ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement