AK Parti Datça İlçe Başkanlığına Mehmet Cennet Seçildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Datça İlçe Başkanlığına Mehmet Cennet Seçildi

AK Parti Datça İlçe Başkanlığına Mehmet Cennet getirildi.

08.12.2014 15:39

AK Parti Datça İlçe Başkanlığına Mehmet Cennet getirildi.

Datça Belediyesi Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde yapılan kurulda konuşan AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Datça'nın diğer ilçelere göre geride kaldığını söyledi.

Datça'da yerel yönetimin hizmet yapamadığını savunan Öztürk, "Hükümetten hiçbir destek istenmediği için turizmde geride kalan bir ilçe durumunda. Altyapı çalışmaları bitirilemedi ancak bundan sonra yeni yönetimle tüm sorunları aşmakta kararlıyız" dedi.

Türkiye'de 13 yıldır her türlü engellemelere, ayak oyunlarına rağmen tarih yazdıklarını ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Milletimizin önünü açmak, milletimize olan borcumuzu ödemek için gece gündüz durmuyor, hizmet üretmeye çalışıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız 'Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' demişti. Bugün sizler de görüyorsunuz, ülkemizde hiçbir şey eskisi gibi değil. Eski Türkiye çok geride kaldı. İnsanlarımızın gelecek ile korkusu, kaygısı kalmadı. Partimiz kurulurken o günkü siyasiler, milletvekili adayları Datça'nın köylerine dahi gelemez durumdaydı. Çünkü milletin önünde gelecek ile ilgili umutları, hayalleri bile yoktu. 3 Kasım 2002'de Recep Tayyip Erdoğan ile yüzleri gülmeye başladı. Millet bizim önderimiz oldu. Onların isteklerini dinledik. Aramıza mesafe koymadık. Her seferinde bu seçimde bitti diye beklenen partimiz milletimizin desteği ile her seçimde sandıklardan zaferle çıktı."

Milletten uzak olanların, onları anlayamayanların seçim sonuçlarına hep bahaneler uydurduklarını belirten Öztürk, "Yenilenmiş kadrolarımızla 7 Haziran seçimlerine hep beraber hazırlanacağız. Bu seçimler bizim için, yeni Türkiye için anahtar pozisyonunda. Teşkilat olarak milletin gönlünün AK Parti'de olduğunu çok iyi görüyoruz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde de yüzde 50 oy alarak yeni Türkiye'nin kapılarını sonuna kadar açacağız" diye konuştu.

Öztürk, amaçlarının millete hizmet olduğunu ifade ederek, milletin derdiyle ilgilenip, milletin derdini çözmenin tek dertleri olduğunu dile getirdi.

Konuşmanın ardından yapılan seçimde Mehmet Cennet, katılan 167 üyeden 165'inin oyunu alarak ilçe başkanı oldu. Seçimde 2 oy da geçersiz sayıldı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Datça İlçe Başkanlığına Mehmet Cennet Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement