AK Parti'de, 5. Olağan İl Kongresi Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de, 5. Olağan İl Kongresi Hazırlıkları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1 Şubat Pazar günü Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek AK Parti Afyonkarahisar 5. Olağan Kongresi'ne, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun iştirak edeceğini belirtti.

30.01.2015 18:18

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1 Şubat Pazar günü Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek AK Parti Afyonkarahisar 5. Olağan Kongresi'ne, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun iştirak edeceğini belirtti.

Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin 2001 yılında Afyonkarahisar'dan yola çıktığını hatırlatarak, şu ifadelere yer verdi:

"Yola çıktığımız günden beri ne zaman sandığa gidilse, ne zaman halkın iradesine başvurulsa, Afyonkarahisar yüzümüzü hep ak etmiştir. Afyonkarahisarlılar daima bizleri destekledi ve ülkemizdeki bu büyük dönüşüme katkı verdi. Yıllar önce kutlu bir yürüyüşün başladığı Afyonkarahisar'da, yine kutlu bir gün yaşanacak. Afyonkarahisarlılar, başta Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere ilimize gelecek bütün misafirlerimizi büyük bir coşku ve sevgiyle bağırlarına basacak. Hemşehrilerim il kongremizde de bizleri yalnız bırakmayacak ve Afyonkarahisar misafirperverliğini ziyadesiyle göstereceklerdir."

Eroğlu, kongrenin başta Afyonkarahisar olmak üzere, Türkiye ve millete hayırlar getirmesini diledi. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'de, 5. Olağan İl Kongresi Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement