AK Parti'de 5. Olağan Kongre'ye Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de 5. Olağan Kongre'ye Doğru

AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, AK Parti'nin 5. Olağan Kongresi ile ilgili olarak, "AK Parti'nin önündeki hedefi, başlayan 5. Olağan Kongre süreciyle birlikte 2015 seçimlerinden de başarıyla çıkmaktır" dedi.

12.10.2014 16:14

AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, AK Parti'nin 5. Olağan Kongresi ile ilgili olarak, "AK Parti'nin önündeki hedefi, başlayan 5. Olağan Kongre süreciyle birlikte 2015 seçimlerinden de başarıyla çıkmaktır" dedi.

Güner, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Ağustos 2001 tarihinde siyasi hayatına başlayan AK Parti'nin "Yeni Türkiye" sloganıyla bir süreci daha başlattığını söyledi.

AK Parti'nin kurucu Genel Başkanı ve lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarıyla ülkeyi, 13 yılda kimsenin hayal bile edemeyeceği bir noktaya taşıdığını belirten Güner, şöyle konuştu:

"Halkın oyuyla seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve son kongrede tüm katılanların ortak ittifakıyla seçilen Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ortaya koyduğu örnek tablo ile Türk siyasi tarihine damgasını vurmuştur. AK Parti'nin önündeki hedefi, başlayan 5. Olağan Kongre süreciyle birlikte 2015 seçimlerinden de başarıyla çıkmaktır. 5. Olağan Kongre sürecinin ilk ve en önemli aşaması, köy ve mahalle delege seçimleridir. Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşıdır. Bunun için delege seçimleri köy, mahalle ve beldelerimize kayıtlı tüm üyelerimizin katılımı ile mahallinde ve sandık konularak yapılacaktır."

Güner, kongre sürecinin 1 Kasım ile  31 Aralık tarihlerinde ilçe, 22 Kasım 2014 tarihi ile 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da il kongrelerinin gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'de 5. Olağan Kongre'ye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement