AK Parti'de 5. Olağan Kongreye Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de 5. Olağan Kongreye Doğru

AK Parti Bozüyük ilçe teşkilatında kongre sürecinin başladığı belirtildi.

10.10.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bozüyük ilçe teşkilatında kongre sürecinin başladığı belirtildi.

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, düzenlediği basın toplantısında, köy, mahalle ve beldelerde parti üyelerinin katılımıyla delege seçimini gerçekleştireceğini söyledi.

Delegelerin yeni yönetimi belirlemek üzere sandığa gideceğini bildiren Çetin, şunları söyledi:

"Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşıdır. Bunun için delege seçimleri köy, mahalle ve beldelerimize kayıtlı tüm üyelerimizin katılımı ile mahallinde ve sandık konularak yapılacaktır. Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile tüzüğümüzde ve yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak gerçekleştirilecektir. İlçemizdeki delege seçimleri köy ve mahallerde 12 Ekimde aynı gün ve saatte yapılacaktır. Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli köy ve mahallerimizde atılmış olacaktır."

Kongre takvimine göre 1 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında ilçe kongrelerinin yapılacağını ifade eden Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle, darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirmiştir. AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte yüzyılımızın ilk 13 yılında kimsenin hayal bile edemediği birinci atılımı gerçekleştirmiştir. Bu atılımın kaynağı demokratik meşruiyet, siyasal meşruiyet ve 9 seçimde milletimizin ortaya koyduğu büyük destektir. Şimdi hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te ikinci atılımı tamamlamaktır. AK Partinin önümüzdeki hedefi, başlayan 5. olağan kongre süreciyle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'de 5. Olağan Kongreye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement