AK Parti'de İl Teşkilatları Kongre Süreci Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de İl Teşkilatları Kongre Süreci Başladı

AK Parti\'de İl Teşkilatları Kongre Süreci Başladı

Başbakan AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun seçilmesinin ardından il teşkilatları kongre süreci de başladı.

12.09.2014 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun seçilmesinin ardından il teşkilatları kongre süreci de başladı. 14 ilin bulunduğu 6. Bölgede ise kongre süreci Şanlıurfa'dan başlayacak.

Parti binasında açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf eğilmez, AK Parti Teşkilatları için il kongre sürecinin başladığını, 14 ilin bulunduğu 6. Bölgede ise sürecin Şanlurfa'dan start verileceğini kaydetti. Eğilmez, 14 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek olan 6. Bölge toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım ve 14 ilin il, ilçe ve belde teşkilat başkanları ile bölge milletvekillerinin de katılacağını ifade etti. Bilgilendirme toplantısı ile start verielecek kongreleri en kısa sürede tamamlayarak 2015 seçimlerine girmek istediklerini belirten Eğilmez, il kongrelerinin 22 Kasım ve 22 Şubat tarihleri arasında, Şanlıurfa'nın 13 ilçesinin kongrelerinin ise AK Parti Genel Merkezi'nin belirleyeceği tarihlerde yapılacağını ifade etti.

Eğilmez, bir soru üzerine seçim bölgesi Şanlıurfa olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in yeni kabinede de görev alması nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. İl Başkanlığı için aday olup olmayacağı yönündeki soruya ise Eğilmez, partinin vereceği her görevi yapacağını kaydetti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de İl Teşkilatları Kongre Süreci Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement