AK Parti'de Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Seçim Heyecanı

AK Parti\'de Seçim Heyecanı

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığına Muhammed Emin Yalçınkaya seçildi.

14.12.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığına Muhammed Emin Yalçınkaya seçildi.

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçesi'nin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, başkanlığa Muhammed Emin Yalçınkaya seçildi.

Olağan genel kurulda konuşan AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, "AK Parti ailesinin fertleri olarak, kuruluş felsefemizi, nereden geldiğimizi, niçin var olduğumuzu her bir birey olarak sürekli hatırlamamız ve birbirimize hatırlatmamız gerekiyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, AK Parti iktidarına engel olmak isteyenlere, milletin sandıkta gerekli cevabı verdiğini söyledi. Çalık, 12 yıllık kesintisiz AK Parti iktidarına Malatya'nın büyük destek verdiğini de sözlerine ekledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, 2015 seçimlerinin önemine değinerek, "2 raundunu başarıyla tamamladığımız bir sürecin son raunduna geldik. Hep birlikte iki seçim geçirdik. Allah'a yüzlerce kez şükürler olsun ki, her iki seçimde de Rabbim yüzümüzü ağarttı. Bunun son raundu da 2015 seçimleri olacak" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, kongrelerin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "AK Parti İl Teşkilatları her zaman Malatya'da başarılı olmuştur. Parmakla gösterilen 4-5 şehirden bir tanesiyiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ise konuşmasında çözüm sürecine değinerek, şunları söyledi: "40 yıldan beri 40 bin insanımızın ölümüne sebep olan çözümsüzlüğü biz devam ettirmek istemedik. Yeni alternatiflerle bu kardeşlerimizin hepsinin memnun olacağı çözüm süreçleri üretmeye başladık.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, yeni Türkiye'nin mimarları olduklarını belirterek, "Eski Türkiye denen bir olgu vardı. Şimdi yeni Türkiye denilen bir oluşum var. Hedeflerimiz var" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise, teşkilat mensuplarına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde, Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement