AK Parti'den Eskişehirspor'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Eskişehirspor'a Ziyaret

AK Parti\'den Eskişehirspor\'a Ziyaret

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı üyeleri, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ı makamında ziyaret etti.

15.07.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı üyeleri, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete; AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve partililer katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Ünlü, Eskişehirspor'un PTT 1. Lig'de misafir olduğunu anlattı. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'a güvendiklerini belirten Başkan Ünlü, "Halil Başkanın başarılı grafiği inşallah burada da ortaya çıkacaktır. Takım inşallah 2016-2017 sezonunda Süper Lig'e çıkacaktır. Eskişehirspor'un alt lige düşmesi, şehrin de alt lige düşme gibi bir durumu söz konusudur. Biz iktidarda olduğumuz her zaman Eskişehirspor'un yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Eskişehirspor'a bütün kurumların ve belediyelerin de destek olması görevidir, mecburiyeti vardır. Hiçbir bahaneye sığınarak, mazeret üretmekten kaçınmamalıdır. Herkes elini taşın altına koymalıdır" dedi.

"7 gün 7 gece şampiyonluk kutlaması yapacağız"

Ziyarette bir diğer konuşmayı Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal yaptı. Başkan Ünlü'nün sözlerinin kendisini duygulandırdığını anlatan Başkan Halil Ünal, "Takımımız çok mücadele vermesine rağmen küme düştü. Tabi küme düşmekle beraber ciddi ekonomik sıkıntılar da doğdu. Bu da normaldir. Gelirleriniz azalıyor, oyuncularınızı elinizde tutamıyorsunuz ama bunların hiçbirinin altına sığınmayacağız. Asla ve asla şampiyonluk hedefinden vazgeçmeyeceğiz. Ben aday olmadan önce de Dündar Başkanımla birlikte oturmuştuk. Birçok meseleyi istişare etmiştik. O günde bu takımı şampiyon yapacağımızı söylemiştik. O da, inandı ve sonsuz destek verdi. Bu anlamda herkesin destek vermesi lazım. Çünkü Eskişehirspor sadece AK Parti olarak görülmemeli. Biz Eskişehirspor'un bir siyasi bir kurum olduğunu falan asla düşünmüyoruz. Dündar Başkanınım düşüncesindeki herkese kapımız sonuna kadar açık. O kupayı da inşallah bu şehre getirip 7 gün 7 gece kutlama yapacağız" şeklinde konuştu.

"Bunu Eskişehirspor taraftarı da kabul etmez"

Öte yandan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Eskişehirspor'a destek olmadığını öne süren AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, yardımdan kaçınmanın kabul edilmez olduğunu ifade etti. Eskişehirspor taraftarının da bunu kabul etmeyeceğini açıklayan Başkan Ünlü, belediyenin destek olmadığını kabul ettiğini de sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Eskişehirspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement