AK Parti'den Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Yozgat/ - Son Dakika
Güncel

AK Parti'den Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Yozgat/

Görüntü Dökümü : Yozgat Partililerin adliyeye gelişi AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz'in açıklaması Adliyeye girişleri Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve beraberindekilerin adliyeye gelişi Akçay'ın açıklaması Adliyeye girişleri AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, il, ilçe yönetimi ve Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

27.01.2016 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Yozgat

Partililerin adliyeye gelişi

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz'in açıklaması

Adliyeye girişleri

Kırıkkale

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve beraberindekilerin adliyeye gelişi

Akçay'ın açıklaması

Adliyeye girişleri AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, il, ilçe yönetimi ve Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Lekesiz ve beraberindeki partililer, Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusu dilekçesini vermek üzere Yozgat Adliyesi'ne geldi.

Lekesiz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı ifadeleri esefle kınadıklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan ve hakaret içeren açıklamalarına ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye geldiklerini aktaran Lekesiz, şöyle devam etti:

"Geçmişte kendilerine oy vermeyen seçmenlere hakaret eden zihniyetin temsilcisi bugün yöntem değiştirdi. Bu ülkenin en üst düzey yöneticisi konumunda bulunan ve halkımızın yüzde 52'sinin oyunu almak suretiyle cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsını ve kişiliğini hedef alan hakaretlerde bulunmaktalar. Biz de bu münasebetle Yozgatlılar olarak buna tepkimizi göstermek adına Cumhuriyet başsavcılığına Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere geldik."

Konuşmanın ardından Lekesiz ve beraberindekiler, Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nda ve partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakarette bulunduğu gerekçesiyle Yozgat Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçelerini verdi.

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, il, ilçe yönetimi ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Akçay ve beraberindeki partililer, Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusu dilekçesini vermek üzere Kırıkkale Adliyesi'ne geldi.

Akçay, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı ifadeleri kınadıklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 6 yıllık genel başkanlığı döneminde 7 kez seçim kaybettiğini belirten Akçay, "Bu seçim mağlubiyetlerinden dolayı Cumhurbaşkanımıza olan kini, kurultayda yapmış olduğu konuşmalarla ifade etmiştir" dedi.

Konuşmanın ardından Akçay ve beraberindekiler, Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nda ve partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakarette bulunduğu gerekçesiyle nöbetçi savcı Hüseyin Ayanoğlu'na dilekçelerini verdi.

AK Parti\'den Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Yozgat/
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'den Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu - Yozgat/ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement