Samsun'da AK Parti'den Murat Göğebakan Konseri - Son Dakika
Magazin

Samsun'da AK Parti'den Murat Göğebakan Konseri

Samsun\'da AK Parti\'den Murat Göğebakan Konseri

Rock müziğin sevilen sanatçısı ve AK Parti'nin seçim kampanyasında bazı müziklerini hazırlayan Murat Göğebakan, Samsun'da bir konser verdi.

22.03.2014 23:38  Güncelleme: 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rock müziğin sevilen sanatçısı ve AK Parti'nin seçim kampanyasında bazı müziklerini hazırlayan Murat Göğebakan, Samsun'da bir konser verdi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından Samsun'da düzenlenen ve Murat Göğebakan'ın sahneye çıktığı konsere Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, eski AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Konser öncesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe'nin açılış konuşmasının ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "İyi bir yoldayız. Basında ve sosyal medyada çıkan haberlerin hiçbirine itibar etmeyin. Recep Tayyip Erdoğan bugüne kadar yanlış yapmadı, bundan sonra da yapmayacak. Yaklaşık 30 yıllık bir siyasi hayatım var. Ama ilk defa Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan 'siyasette gençliğe yer vermek ustalığın şiarındandır' kelimesini duydum. Gençler bunu bir yere not edin" dedi.

Partililerden sandıklara sahip çıkılmasını isteyen eski AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, "Şu anda Türkiye'de bahsettiğimiz malum çete CHP, MHP, BBP, yer yer SP ve BDP ile işbirliği yapıyor. Yarın Diyarbakır'da sandığın başında MHP'nin sandık müşahitlerini görürseniz şaşırmayın. Samsun'da BDP'nin sandık müşahitlerini görürseniz şaşırmayın. Çünkü ne kadar paralel yapının kontrolü altında oralardaki adam varsa hepsini görevlendirdiler. Dediler ki, 'hangi sandıkta sandalye boş ise oraya oturun ve o sandığı karıştırın' Nasıl karıştırmak istediklerine dair istihbaratlar var. Deniliyor ki, sandık sonuçları sayılırken hile yapılacak. Sandıkta senin benim kullandığım oyu ya okurken, ya da yazarken hile yapacaklar. 7 seçimde biz bunu yemedik. Bu sefer daha dikkatli olacağız" diye konuştu.

"AK PARTİ YEREL SEÇİMLERDE TARİHİ REKORA GİDİYOR"

Kamuoyu araştırmalarına AK Parti'nin 30 Mart yerel seçimlerde tarihi bir rekora doğru gittiğini ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Şu anda 7 günümüz kaldı. Öncelikle bu 7 günde kapı kapı gezeceğiz, dolaşacağız. 30 Mart tarihinde sandıklarda oyumuzu kullanacağız ve işimiz asıl ondan sonra başlıyor. Bütün kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki, AK Parti yerel seçimlerde tarihi bir rekora gidiyor. Ancak bunun gerçekleşmesi için oy kullanılan sandıklara sahip çıkacaksınız. Sonucun doğru sayılması, doğru kayıt altına alınması için sizler görev yapacaksınız. Uyanık olacaksınız, uyanık. Sandığın içerisi bizim zaferimizi gösteren göstergeyle dolu. Ama onu oradan alıp o kağıda, o teslim tutanağına yazılması lazım. Dolayısıyla burada size büyük bir iş düşüyor. Ben bu görevi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından rock müziğin sevilen sanatçısı Murat Göğebakan sahneye çıktı.

GÖĞEBAKAN HEM AĞLADI HEM AĞLATTI

Kanser hastalığına yakalandığı esnada İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok'un kendisinden desteğini hiç esirgemediğini belirten ünlü sanatçı Murat Göğebakan, "Bir gün Samsun'dan bir telefon geldi. Hiç unutmam, hayatım boyunca unutmam. Aynen şunu söylemişti bana: 'Yapabileceğimiz ne varsa, kardeşlerin burada hazır.' Ama gerek kalmadı. Vasiyetimde de vardır. Bir gün ölürsem diye oğluma söyledim, 'vasiyetimdir, git o adamdan helallik al' dedim. O adam şu anda aramızda. Onu Allah izin verirse ben Nisan ayında İlkadım Belediye Başkanı olarak göreceğim" ifadelerini kullandı.

Göğebakan'ın konuşmasının ardından hem Göğebakan hem de İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok gözyaşlarına hakim olamadılar. Yaşanan duygusal anların ardından Göğebakan seslendirdiği parçalarla salonda bulunanlara unutulmaz bir gece yaşattı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Samsun'da AK Parti'den Murat Göğebakan Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cm: yalaka 1 4 Yanıtla

Advertisement