AK Parti'den Tokat Milletvekili Aday Adaylığını Açıklayan Elibol Seçim Manifestosunda "Güçlü ve... - Son Dakika
Politika

AK Parti'den Tokat Milletvekili Aday Adaylığını Açıklayan Elibol Seçim Manifestosunda "Güçlü ve...

AK Parti’den 25. dönem milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan İhlas Medya Ankara Grup Başkanı ve Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Nuri Elibol, seçim manifestosunda "Güçlü ve yeni bir Tokat" dedi.

21.02.2015 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den 25. dönem milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan İhlas Medya Ankara Grup Başkanı ve Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Nuri Elibol, seçim manifestosunda "Güçlü ve yeni bir Tokat" dedi. Bu seçimde başarılı olunursa, paralel yapı ile mücadelenin de başarıyla sonuçlanacağına dikkati çeken Elibol, "Türkiye kendine yakışır yeni bir Anayasaya kavuşur. Kanımızı-iliğimizi emen terör belasından kurtulur, çözüm sürecini başarıya ulaştırır. Türkiye ve Tokat daha da zengin hale gelir. Yaşam standartlarımız ve demokrasi çıtamız yükselir" dedi.

İhlas Medya Ankara Grup Başkanı ve Türkiye Gazetesi Ankara Temsilcisi Nuri Elibol, AK Parti'den 25. dönem milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. Tokat'tan milletvekili aday adayı olan Elibol, seçim manifestosunda "Güçlü ve yeni bir Tokat" diyerek, 'Tokat davası' için tutkal gibi birleştirici olacaklarına dikkat çekti. Elibol, "7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde memleketim Tokat'tan Ak Parti Milletvekili aday adayı olarak iradenize başvuruyorum. Amacım, memleketimizin ve Tokat'ın sorunlarının çözümüne katkı vermek. Dillere destan meşhur Plevne savunmasından bu yana ülkesine, milletine ve ümmetine karşı her türlü sorumluluk ve görevi yerine getiren Tokatlıların, daha iyi hizmetlere layık olduklarına inanıyorum. Tokat'ta yerel yöneticiler ile birlikte uyum içinde çalışarak, belediye Başkanlarından Meclis Üyelerine, odalardan esnafa ve sivil toplum kuruluşlarına kadar herkesle birlik-beraberlik içinde güzel bir sinerji oluşturarak Tokat'ı layık olduğu yerlere getirmek için bütün enerjimizi ortaya koyacağız. Tokat'ın merkezden daha fazla yatırım ve mali destek alması için gecemizi gündüzümüze katıp her kapıyı çalacağız, gerekirse her kapının önünde yatacağız" ifadelerini kullandı.

7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Elibol, "Her Tokatlı bu seçimlerde davasına ve Tokat'a sahip çıkmalı. 7 Haziran çok önemli bir eşik. Türk demokrasisi bu eşiği başarı ile geçebilirse kimse Türkiye'yi ve Tokat'ı tutamaz" şeklinde konuştu.

Bu seçimde başarılı olunursa, paralel yapı ile mücadelenin de başarıyla sonuçlanacağına dikkati çeken Elibol, "Türkiye kendine yakışır yeni bir Anayasaya kavuşur. Kanımızı-iliğimizi emen terör belasından kurtulur, çözüm sürecini başarıya ulaştırır. Türkiye ve Tokat daha da zengin hale gelir. Yaşam standartlarımız ve demokrasi çıtamız yükselir" dedi.

"YENİ TÜRKİYE'DE YENİ VE GÜÇLÜ BİR TOKAT'I HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ"

"Yeni Türkiye'de yeni ve güçlü bir Tokat'ı hep birlikte inşa edeceğiz" diyen Elibol, "İnşallah Tokat'ı, hep birlikte göç veren değil göç alan, bir cazibe merkezine dönüştüreceğiz. Bizi bu göreve layık görürseniz, yeni havaalanı projesini,Tokat ve ilçelerinin tüm arazilerinin sulanması projelerini, turizmden Tokat'ın hak ettiği payı almasını, tarım ve hayvancılık ile ilgili projeleri (Hayvan Borsası; Et Entegre Tesisi, Soğuk Hava Depoları ve Yaş Sebze ve Meyve ile ilgili lisanslı depoculuk tesisi), Turhal Şeker Fabrikasının çiftçimize satılması projesini, Tokat'a yeni bir stadyum yapılması projesini, tüm ulaşım ve Ünye-Niksar- Akkuş duble yolu projelerinin yapılmasına katkı vereceğim" ifadelerine yer verdi.

"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN KOŞAN-KOŞTURAN VEKİLLERE İHTİYACIMIZ VAR"

Elibol, şunları kaydetti: "Tokat'taki tüm kanaat önderlerini, 'Tokat Davası' için bir araya getirebilen, tutkal gibi birleştirici, herkesin önüne düşüp sorunların çözümü için koşan-koşturan vekillere ihtiyacımız var. AK Parti siyasi hareketinin yola çıktığı günden bu yana yıllardır Ankara'da Tokat ve ilçelerinin bana ulaştırılan tüm meseleleri ile yakından ilgilendim. Bu sorunları Bakanlarımıza, hatta Başbakanımıza ve hareketimizin siyasi lideri Sayın Cumhurbaşkanımıza taşıdım ve yardımlarını aldık. Tokat ve ilçelerinin problemlerini çok iyi biliyorum. Biz, büyük ustanın çırakları, Bilge Hoca'nın talebeleriyiz. Bizim Tokat'la ve ülkemizle ilgili büyük hayallerimiz var. Gelin bu hayalleri birlikte gerçeğe dönüştürüp Tokat'ı daha ileri iyi bir seviyeye taşıyalım. Duanızı,desteğinizi ve ilginizi bekliyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'den Tokat Milletvekili Aday Adaylığını Açıklayan Elibol Seçim Manifestosunda 'Güçlü ve... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement