AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, Mihalıççık'ta - Son Dakika
Yerel

AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, Mihalıççık'ta

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve beraberindeki heyet, Mihalıççık ilçesini ziyaret etti.

18.01.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ve beraberindeki heyet, Mihalıççık ilçesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ilçe sakinlerinin ilgisiyle karşılanan Koca, esnafı ziyaret ederek esnafa "hayırlı işler" diledi.

Koca, daha sonra 53 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, Yunus Emre'nin toprakları olan Mihalıççık'ta görev yapan muhtarlarla buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu bildirdi.

Yerel yönetimlerin işleyişi açısından muhtarlara büyük görevler düştüğünü belirten Koca, şöyle devam etti:

"Muhtarlarımız, problemlerin çözümünde hemşehrilerimizle bizler arasında önemli bir köprü vazifesi görüyor. Bugüne kadar Mihalıççık'a kazandırdığımız hizmetlerde muhtarlarımızın payı büyüktür. Belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve sizlerin işbirliği ile Mihalıççık bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra daha da güzelleşecek, büyük hizmetlerle buluşacaktır. Bugüne kadar 1.7 milyon lira bedelli Kiraz İşleme ve Soğuk Hava Deposu'nu ilçemize kazandırdık. 1.5 milyon lira yatırımla ilçemizde içme suyu problemini kökten çözdük. Tüm köylerimizin içme suyu şebekeleri ve su depolarını yeniledik. 39 köyümüze toplamda 52 bin 300 metrekare kilitli taş, 2 bin 210 metrekare bordür döşedik. İlçemize toplamda 510 kilometre yol hizmeti kazandırdık."

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele konusunda Mihalıççık Belediyesi'ni örnek alması gerektiğini vurgulayan Koca, "Kar yağışının üzerinden günler geçmesine rağmen merkezde birçok sokak ve mahallede hala kar ve buz sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşanırken, yoğun yağış alan Mihalıççık ilçemizde karla mücadele konusunda başarılı bil sınav verildi. Gece gündüz demeden özveriyle çalışan belediye başkanımız İsmail Uysal'ı ve ekibini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca, Mihalıççık'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement