AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş Açıklaması

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Türkiye bir ensar toplumu, dünyanın neresinde zulme uğramış bir insan varsa ona kucağını açıyor ve biz bundan gocunmuyoruz.

29.06.2016 23:06

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Türkiye bir ensar toplumu, dünyanın neresinde zulme uğramış bir insan varsa ona kucağını açıyor ve biz bundan gocunmuyoruz." dedi.

Ecertaş, AK Parti Gençlik Kolları Kilis İl Teşkilatının düzenlediği iftar programındaki konuşmasında, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin, "Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin Allah belasını versin. Türkiye'nin bir davası var. Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın bir davası ve iddiası var. İnşallah Recep Tayyip Erdoğan'ın bu davası ve iddiası hiç bitmeyecek." ifadelerini kullandı.

AK Parti Gençlik Kolları temsilcileri olarak Türkiye'nin tüm kentlerini dolaştıklarını bu kapsamda da Kilis'e geldiklerini anlatan Ecertaş, Kilis'i gördükten sonra ensar toplumunu tekrar hatırladıklarını belirtti.

Çocuğuyla, genciyle ve yaşlısıyla Kilis'in bir ensar toplumu olduğunu vurgulayan Ecertaş, şunları kaydetti:

"Bugün bir bisiklet tamiri yapan bir dükkana girdik. Orada bir arkadaşımız Türkçe, diğer arkadaşımız ise Arapça konuşuyor. Türkiye'de Suriyeliler 3 milyon nüfusu aştı. Türkiye bir ensar toplumu, dünyanın neresinde zulme uğramış bir insan varsa ona kucağını açıyor ve biz bundan gocunmuyoruz. Çünkü biliyoruz ki biz onlara ensar olursak Allah da bize ensar olur. Gerçekten buradaki çalışmaları görünce insan biraz daha şevkleniyor ve dertleniyor. Gençlik kolları olarak her daim kardeşlerimizin yanında olmamız gerekiyor."

Ecertaş, bölgenin ticaret ve sosyal hayatının yeniden eski haline dönmesi için hükümetin ciddi çalışmaları olduğunu anımsatarak, çalışmaların en kısa zamanda filizleneceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement