AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Altso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Altso'yu Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, ALTSO'nun Alanya'nın temel taşı olduğunu söyledi.

24.06.2013 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, ALTSO'nun Alanya'nın temel taşı olduğunu söyledi.

Çavuşoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ALTSO) ziyaret ederek, yeni yönetimle bir araya geldi. Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney ile ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'i ziyaret eden Çavuşoğlu, ALTSO seçimlerinin son derece seviyeli geçtiğini kaydetti.

Şahin'e yeni görevinde başarı dileyen Çavuşoğlu, Alanya'nın temel taşlarından olan ALTSO'nun hangi partiden olursa olsun herkesin ortak paydası olduğunu kaydetti.

Alanya için projeler üretmek gerektiğini dile getiren Çavuşoğlu, ALTSO'nun bunun temel taşı olması gerektiğini ifade etti. Alanya için gereken desteği verdiklerini belirten Çavuşoğlu, "Akdağ Kayak Merkezi'ni sonlandırmamız lazım. Yakın bir zamanda otoban ilçeden geçecektir. Keza hızlı tren çalışmaları sürüyor. Kuşyuvası tünelleri ise yavaş yavaş açılmaya başladı. Müteahhitlik sıkıntısından dolayı duran devlet hastanesi çalışmalarının tekrar başlaması için ihale hazırlığı yapılıyor. Asıl bundan sonraki hedef ne olmalı, hangi üniversitenin bölümlerini açmalıyız, bunu konuşmalıyız" dedi.

Çavuşoğlu, her şeyi başbakana, milletvekiline bırakmamak gerektiğini vurgulayarak, "Sorumluluk içerisinde, sahiplenme duygusuyla bu şehri nasıl ileriye ve değerini koruyarak nasıl taşınabileceğini tartışmak gerekir. Bunun merkezinin de ticaret odası olması gerekiyor. Sağduyulu olan herkeste buna sahip çıkar" diye konuştu.

ALTSO Başkanı Şahin de Çavuşoğlu'nun ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, Alanya için göreve geldiklerini, Alanya için çalışacaklarını kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Altso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement